Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Olvastam 2+2n ey érdekes félbeülős játékot, viszont sajna nem találom.
Pedig elég jövedelmezőnek néz ki, lehet kipróbálom NL100on.
Én is a full tablet javaslom inkább, azért NL25ön nincs túl nagy színvonal, ellenben elég könnyű blöffölni. Nekem túlzottan nincs időm játszani napi 1órákat max 1,5 de ez már nagyon sok:S, viszont 2lehetőség van nálam. Ha olyan kedvem van hogy játszani akarok, akkor megszedem magam
, mert akkor minden szarra emelek preflop postflop, és ha már big stack vagyok akkor hihetetlen könnyen eldobják.
Ha viszont annyira nincs kedvem akkor, behúzok egy nagy potot, feszessé válok, örülök hogy megvan a napi adag, de a kisördög motoszkál hogy még azért kéne keveset játszani, de emelni nem merek, na ez horror, hála az égnek ilyen rég volt. ma játszottam NL25öt full tablenál, dupláztam 1 óra alatt, több időm se nagyon volt, szóval jó így. Múlt kedden ugyanez, előtte ugyanez.
Érzem ezt az NL25öt, sok olyan ember van aki 1-1,5dollártól megilyed és dobja. Igazából arra figyeltem nagyon végig, hogy mindíg én legyek az utolsó, kevés meglepetés érhetett. kiváncsi vagyok meddig tart ez a jó sorozat NL25ön, 4-5ilyen alkalom lenne még akkor feljebblépnék. Igazából változatlanul azt mondom, ha poziciód van, és olyan a szitu emelj emelj emelj, ha sokat emelnek vissza dobd, legegyzserűbb szabály és tuti beválik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- ZTE Blade A36 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig elég jövedelmezőnek néz ki, lehet kipróbálom NL100on.