Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz viharhozo #2348 üzenetére
Ez van preflop. (+EV az általad vélt lapok ellen) Flop után viszont csak két magas lapod volt, amiből az A -mint kiderült- szennyezett volt. Szerintem ilyen ellenfél ellen nem ez volt a megfelelő alkalom a tartásra.
De rám ne hallgass, csak másoknak tudok fasza tanácsokat adni, a saját játékom egy katasztrófa.Amúgy, amennyire látom ezek a sok flopot néző ellenfelek csak akkor agreszívak ha van náluk valami. A valamit nekik egy középső, vagy alsó pár is jelentheti, esetleg backdoor flösshúzóval, magas kísérővel. Lehet velük izmozni, de csak akkor érdemes, ha nálad is van egy erősebb valami. Most nálad nem volt, nála viszont ott lapult a győztes kettes pár.
Amúgy meg valószinűleg ő is meg volt róla győződve, hogy nincs nálad semmi. Ezért tolta rá.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Pá
addikt
"Ez van preflop..."
Igen, és pontosan ez az, ami számít, amikor már flop előtt all-in kerülnek.
+ev --> jó megadás --> ennyi
Van egy csomó helyzet, amit sokféleképp lehet értékelni, ez nem tartozik azok közé.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
kavicssli
addikt
Sziasztok!Sikerült kitöltenem a pokerstrategyn a tesztet! Viszont amikor kiirja hogy töltsem le a Party vagy a Titán pokert nem tudok accountot csinálni! :S Mitől lehet ez? Valami 113 hibát ir ki...
Esetleg az is okozhatja bibit hogy itt bent a cégemnél wifi van és ugy netezek h. a tüzfal vagy valami más blokkolná a progit és nem enged accountot csinálni?!?! :S :S
Valami ötlet ?"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
regent
aktív tag
Igazad van, elnéztem. Azt hittem, hogy preflop csak emelés-visszaemelés-megadás volt, és a flop után a kettes párjával ment allin az ellenfél.
Preflop ebben valóban nincs semmi hiba.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
Tényleg, úgy látszik ez nem az én napom. A6o-volt nálam, azzal csekkeltem nagyvakról, és mivel nem volt emelés jónal éreztem egy potlopásra flopon. Ennek ugyan kissé talán ellentmond, hogy csekeltem, de erősebbnek éreztem, ha csekk-raise-elek, mert majdnem biztosra vettem, hogy ezen a flopon, a nagyon laza ellenfél emelni fog potlopási szándékkal, gyakorlatilag bármivel. Emelt is, de AK-al. Visszaemeltem, adta, river semleges, ahol nem kellett volna csekkelnem, hanem végig kellett volna vinni a (fél)blöffömet, bár ezzel a lappal azt is adta volna, ha nem rögtön visszaemel allinig. Mindegy csekkeltem, emelt, és betoltam mindent. Persze boldogan megadta. Én meg vertem a fejem a falba, hogy mekkora hülye vagyok.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
kavicssli
addikt
Ugy néz ki sikerult az 50 dodos akciom! Csak jojjon a szamlamra
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
Vandit.
addikt
Most kerestem 53 perc alatt 18 dolcsit.Bárcsak mindig ilyen jó asztalhoz ülnék.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
regent
aktív tag
válasz viharhozo #2358 üzenetére
Hát, azért ezt igazán nem kellett volna. De azért meghatódtam, hogy pont az én tiszteletemre.
A két partiban tényleg shotgun járna az ilyennek.
Cserébe itt egy szép allinfeszt. Első lap amit láttam az asztalnál, még nem voltam játékban:RIVER [board cards: 3H,AD,4D,QD,7C ]
SHOWDOWN
EvilKnivill shows [ 3S,3C ]
silphon shows [ 4C,AH ]
PATOUCHE24 shows [ 8C,2D ]
nir2222 shows [ 5S,6H ]
nir2222 wins $0.20, nir2222 wins $15.05, nir2222 wins $18.95.Preflop a 33-as emelt 10 centet, az A4o-s visszaemelt 0.50-ig, erre ráemelt a 82-es!!! 0.90-ig.
Flopon allin ment mindenki, úgy, hogy a 82-es emelt egy nagyot, erre az A4-es visszaemelt, némileg jogosan, és adta mindenki. Jött a sor a riverre.
Amúgy itt nyertem később egy erős fél beülőt, csak arra kellett vigyázni, hogy a deepstackkel ne akaszkodjak össze. A többi teljesen hülye volt. (némileg ő is, csak ő veszélyes is volt mellé a nagy stackje miatt).
Amúgy ma kétszer jött le a sorom, és nyertem, kétszer jött le az ellenfélnek, és buktam, kétszer jött volna a teljesen elb*szott lapomhoz, ha nem dobom már preflop, és legalább kétszer láttam lejönni, mikor nem voltam játékban. Ez egy ilyen este úgy látszik.
Üzenem annak aki még nem megy aludni, hogy ma minden soresélyt meg kell adni, nem számít mibe kerül, mert nagyon jönnek.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
válasz Vandit. #2359 üzenetére
Hát ülj. A jó asztalválasztás az alapja a stabil nyereségnek. Régebben nem hittem, hogy ilyen fontos, hiába mondja minden könyv az első helyen. Efölött valahogy elsiklott a tekintetem. Általában beültem a limitemen az első szabad asztalhoz. Arra azért figyeltem, hogy ne legyen túl sok deepstack, vagy túl sok shortstack, de potátlagra, fopnézésre nem nagyon. Azt gondoltam, hogy úgyis olyan gyorsan változik, meg mindegyik asztalnál majdnem ugyanaz , minek annyit várni, meg válogatni.
Pedig nagyon megéri. Várni is akár 10 percet a jó asztalra. Aztán 10 perc játék után kiülni, mert nem olyan a játék képe, amilyenek képzeltem, vagy közben tényleg megváltozott.
Gyakorlatilag az egyik legfontosabb tényező, ami felett szinte teljes kontrollod van a pókerben, hogy kikkel ülsz le játszani, milyen asztalhoz.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
adalbert1
veterán
válasz viharhozo #2346 üzenetére
Kösz az infókat.
A végéről kezdem, köszönöm szépen, de igazából nem most van (valahogy úgy tudtam, hogy ez a név a Béla angol megfelelője, azóta meg lusta voltam utánanézni, valamelyik nap néztem én is hogy van ilyen névnap is a magyar naptárban).
Neked pedig gratula a 2k$ garantálthoz!
Most egyelőre megpróbálom a kavicssli által említett affiliate 50$-t a Titánon, utána meglátjuk hogy mi lesz, félek hogy az ipoker vagy a franciák megint kiégetnek, de amig ingyen lóvéból játszok addig szerencsére csak pár percig zavar a bukás (na meg amég káromkodok egy jó ízűt itt a topicban, mint legutóbb).
Az jó hír nagyon, hogy mindig van teli asztal, a szoftok használatát is megfontolom ha ennyire kiegyensúlyozatlan a játékosok tudása...
Ezzel a soft kombinációval meg lehet azt csinálni, hogy tegyük fel megnyitok 10 asztalt, ő naplózza a handeket és játékosokat órákon át, én meg elmegyek aludni?
Crackeltet gondolom nem érdemes használni keylogger és egyéb rizikós programok miatt?A rakebacket kell igényelni, vagy van valami speciális feltétele is?
Azt már nézegettem, hogy a pontokat el lehet verni elég jó dolgokra is, viszont a jobb cuccok iszonyatosan sokba kerülnek.A kockázatvállalással és kellő agresszivítással kapcsolatban: gondolom akkor nem valami tight a játék úgy nagy általánoságban... Amig nem lesz elég nagy br-om, addig inkább nem szívesen forszírozom az agresszív játékot, könnyen le lehet nullázódni.
-
Vandit.
addikt
Eddig is figyeltem az asztalválasztásra,de ez most meglepett.Nagyon sok laza játékos volt és mindenre raise-eltek.Kifizették a soromat,a flushömet gyakorlatilag mindenre emeltek minden pozicióból.Iagz néha anyáztam,mert olyan lapokkal reraiseltek,hogy az agyam eldurrant.Persze,hogy jött riverre a csoda.Az egyiknek kézben 66-ja volt flop 626.Persze nekem AA-m volt. Sokra nem mentem vele.El kellett volna dobnom,de reménykedtem a fullban és AA-t sem szívesen dobok el.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
regent
aktív tag
válasz Vandit. #2363 üzenetére
Szerintem nagy bajt nem csináltál. Nehéz elengedni egy AA-t, és gyakorlatilag akármit csinálsz vele, ha agresszívan játszod meg, ahogy kell, nyereséges lesz. Aztán ahogy gyűlik a tapasztalat az ellenfelekről, egyre többször fogod megérezni, hogy mikor kell elengedni, vagy nem betolni azt az utolsó tétet, esetleg nem megadni veszélytelennek tűnő boardon a nagy riverbetet.
Ezzel a konkrét esettel, meg nem hiszem, hogy lehetett volna valamit kezdeni. Gondolom emeltél preflop, ez meg adta, esetleg visszaemelt. Aztán ilyen boardon én egy emelésre nem hiszem el a preflop izmozóról, hogy az AA-omnál jobb lapja van. Persze mikrolimiten bármi megtörténhet. Gyakran a nagy lappal nincs mit tenni, mint keményen emelni, és imádkozni, hogy a négy megadó közül senki ne találjon semmi jót a flopon. Vagy még jobb, ha talál valami reménytelent, amivel kifizet.
De ilyen csak a mesében van.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Vandit.
addikt
Na pont többet vesztettem AA-al,mint mondjuk JT-el.Nálam az a nyerő lap. Mostanában nagyon sokszor nyerek sorral,tegnap is már flopra megvolt JT-vel és fizettek is rendesen. Sőt múltkor straight-flush volt és azt is fizették.Ennyire nem törődnek a pénzzel?
Amúgy nem gondoltam,hogy pocket6 van nála,mert furán játszotta meg.Mindig csak megadott,lehet ezért néztem be.
Ahol leültem 5 dodó volt az átlagpot és 40-es flopnézés.Igazi bánya volt.Gyakorlatilag minden szemét lapra raise-reraise volt.Persze néha lejött nekik,de ezzel számolni kell. Lényeg,hogy pozitívban ültem ki.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
regent
aktív tag
válasz Vandit. #2365 üzenetére
Na ezzel a csak megadásal tudnak az őrületbe kergetni néha. Az ember kap egy jó lapot, emel vele, és az ellenfél minden utcában csak megadja a potnyi emelést. Aztán a végén mutat egy flopon második, azóta már harmadik párt, gyenge kísérővel. Ez addig nem is baj, amíg nem AKs-el csinálod ezt hanem magas párral. Persze néha ilyenkor flopolt egy drillt. De egyszerűen nem lehet tudni, hogy mije van. Nem azért mert olyan trükkösek a játékosok, hanem mert mindegyik lapjukat ugyanolyan gyengén, vagy éppen mániákusan játszák meg.
Sokan nem emelnek preflop szinte semmivel, csak AA, KK-al, viszont minden emelést tartanak akár QT-el is. Ha flopon erős lapjuk lett, nem emelnek, még akkor sem, ha veszélyes a flop. Viszont az emelést adják, mindig ha találtak valamit (mindegy milyen erőset), és gyakran akkor is, ha draw-juk van. (potnyi emelésről beszélünk)
Sokszor szívnak, de annyi hasonszőrű játékos van, hogy kis szerencsével nem nullázzák le magukat, csak a pénz vándorol körbe körbe. Egy-egy csodálatos lappal visszahozák magukat másfél beülőre, aztán leesnek félre.A másik véglet a maniac. Ez is benne van (majdnem) minden potban. Nem ritka a 70-80%-os flopnézési arány náluk, viszont gyakran (40-50%) emel, visszaemel, és flop után is nyomul. Ennél megint csak nem lehet tudni milyen lap van. Bármi lehet nála. Ezek ellen nekem a flopolj monsztert, és várd meg amíg kivégzi magát taktika jött be leginkább. Meg persze az erős lapok erős megjátszása. Az a baj velük, hogy azért nem teljesen hülyék, ha kétkörönként csak egyszer nézel flopot, de akkor emelsz egy nagyot, és flop után folytatod a nyomulást, csak nagyon indokolt esetben fognak kifizetni. Én nem szeretek velük kis potokért sem küzdeni. Noha legtöbbször nyilvánvaló, hogy nincs semmijük, mikor rányomulnak hátulról az elcsekkelt flopra, második párt lazán el szoktam dobni, akár A kisérővel is. Ez nem biztos hogy nyereséges lépés, de mindenképpen alacsonyan tartja a bankrollhullámzást.
-
concret_hp
addikt
ha mb-ről egy utalás nem jelenik meg a teremnél, de az mb transaction historyjából meg tom mondani a transaction ID-t akkor a supoort remélhetőleg lesz olyan rendes hogy rárakja a számlára vagy visszautalja vagy valami ugye? (igazából valszeg a szoftver hibája miatt ment félre)
vagy fullba vagy sehogy :D
-
kavicssli
addikt
Akkor PH -s poker csapat lesz vagy nem lesz?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
concret_hp
addikt
válasz kavicssli #2368 üzenetére
én benne lennék, de gyakorlatilag az a csapat nyeri a bajnokságot amelyiknek a tagja nyeri a freerollt.
van vmi 30 csapat már.
összdíjazás 100€ + 50€ sng a győztesnek + 10-10db galléros ill. sima póló + 10db pakli kártya. ez olyan szumma 500€-n bőven belül van.
szóval gyakorlatilag lutri az egész egyrészt, másrészt asszem elég durva összejátszás lesz, harmadrészt meg szvsz nl10-en is lehet annyit összeszedni még bónuszból is, mint ezen (várható értékben persze)vagy fullba vagy sehogy :D
-
kavicssli
addikt
válasz concret_hp #2369 üzenetére
Csak az élményért!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #2369 üzenetére
aha, és mi szted a nagy pénznyeremény miatt szeretnénk játszani?
Good to be good, but better to be lucky.
-
adalbert1
veterán
L|zsidoboz
kavicssli
Vandit.
viharhozo
Pá
adalbert1concret_hp?
Eddig úgy tünik hogy ennyien vagyunk, még kellene 3 v. 4 ember.
Egyrészt engem se a hatalmas nyeremény motivál, inkább a fun része. -
viharhozo
addikt
válasz adalbert1 #2362 üzenetére
A datamining a PS-en elvileg tiltott, fene tudja, valojaban ellenorizk-e.
A rakeback itt a pontgyujtes.
Amig nem lesz elég nagy br-om, addig inkább nem szívesen forszírozom az agresszív játékot, könnyen le lehet nullázódni.
Kell egy szigoru br-menedzsment, es nem lesz ilyen gond.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
válasz adalbert1 #2372 üzenetére
Jaja, beülünk eljátszogatunk aztán ha gond van 3-ig számolunk és egyszerre allin megyünk.
Most meg is jött a kedvem, nyomok egy kis cashgamet maniac stílusban, kíváncsi vagyok milyen eredménnyel. Bár az ilyenből általában nem sok jó szokott kisűlni, de én optimista vagyok.
szerk: máris elment egy beülő, floppolt fluish vs floppolt magasabb flus
-
kavicssli
addikt
Kérdezzek meg emberkéket még?
-
L|zsidoboz
őstag
-
kavicssli
addikt
Na srácok! Az a helyzet hogy jövőhéten szeretnék befizetni 50 vagy 100dodot valamelyik terembe! Jó lenne olyan terembe ahol jó a bonusz feltétel, és van BARÁT meghivása is...Nekem a Titán,és a carbon poker nagyon szimpi! De ha esetleg valaki tud jó termet ne kiméljen és akkor megtudna hivni valaki valamiylen terembe! Igy az illető is jól járna és én is! thx
-
kavicssli
addikt
válasz L|zsidoboz #2379 üzenetére
Once you have played 200 raked hands** you will be entitled to claim your 1st free $25. For every additional 200 raked hands** you will be entitled to claim $25, up to a max of $100.
mhhh ez tényleg jónak túnik! Te játszol ezen az oldalon?"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
concret_hp
addikt
válasz kavicssli #2380 üzenetére
azért erre felhívnám a figyelmet, bár még így sem rossz:
**a raked hand is generated when a player receives cards and the total rake for the hand played was greater than or equal to 25c.
de azért 1-200$-al gondolom max nl10-en akarsz játszani. ott azért nem mindig röpdösnek az 5$ potok, szóval olyan min 4-5 handből 1-nél lesz 25c rake sztem.moneybookersről lehet ide befizetni? az oldalon nem találtam
én inkább everestet ajánlanám:
nl10en is kiszedhető a bónusz, ill folyamatosan kapod, nem nagyobb rászletekben.
mindemellé tele van pár dodóval ücsörgő emberekkel akik minden szarra benyomják azt az 1-2$-t ugyhogy aránylag jól lehet nyerni.persze mindenkinek más jön be
-
kavicssli
addikt
válasz concret_hp #2382 üzenetére
min nl 25 ön szeretném nyomni! vagy magasabb! de L|zsidoboz azt mondta hogy nem kell lapot kapnom ahhoz hogy kapjak a bonuszból!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz kavicssli #2383 üzenetére
Én azt mondtam, hogy lapot kell kapni! de pénzt nem kell tenni a potba a rake handhez.
amúgy 100 dollárral simán tudsz nl20on játszani, azon pedig az átlagpot 5 dollár körül van. így elég gyorsan jön a bonusz, nekem legalábbis gyorsan jött.Good to be good, but better to be lucky.
-
kavicssli
addikt
válasz L|zsidoboz #2384 üzenetére
Jó igaz elirtam bocska
-
Pá
addikt
Majd 1-2 hét múlva lehet, hogy engem is érdekelne ez a boyle-os bónusz, csak nehogy elfelejtsem addig.
Amúgy játékosállomány ott milyen? Mondjuk a partyhoz képest?
-
kavicssli
addikt
Megkaptam az ingyen 50 dodót a pokerstrategytől
-
viharhozo
addikt
Aszongya, mikorlimiten az a nyeres kulcsa, h az eros handjeidet kifizessek. Na, itt kifizettek.
Az volt a notes, h ha talal vmit, tart, felesleges visszaemelni.
Itt nem volt read, de ugy gondoltam, egy pakliban nincs ennyi kőr.
Ilyenem meg nem volt, most mar van.
Alazas!Aztan a szar TPTK-kal visszaszedtem a penzt.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #2388 üzenetére
Azért jó látni, hogy mostanában nem csak én szopok mindig.
Tegnap amúgy nem jött be a maniac mód. Kb 6 beülő ment el, ennek mondjuk a fele védhetetlen volt, a másik meg maniacság. De azért jól esett, szóval megérte.
Ma gondoltam, játszom picit normálisan, hogy visszaszedjem, kb 1,5 óra alatt vissza is jött 4 beülő. Aztán a QQ-mat leriverelte egy 88 (-1beülő). És a floppolt drillemet egy runner-runner sor... (-2 beülő)
De most legalább jól játszottam, szóval nem baj.
-
kavicssli
addikt
válasz concret_hp #2391 üzenetére
A party pokerre amugy sem fizettem volna be! valahogy nem adja!De ha már van lehetőségem 50 dodóra kipróbálom!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #2391 üzenetére
Az ingyen 150 dollárnál hogy hozna többet az 500 dollárral nyerhető 100 dollár?
Az utobbi igaz, hogy hamarabb megvan, de az első sztem anyagilag jobban megéri.Good to be good, but better to be lucky.
-
regent
aktív tag
válasz viharhozo #2388 üzenetére
Ez szívás. De utánaszámoltam, és az A4o-nak, aki a nutflössre várt flopon megvolt az oddsa 7 lapra, feltételezve, hogy valakinél kint van kettő tutira, valaki meg blöfföl.
Amúgy nem mindennapi bad beat sorozat. Elismerésem.Nekem ma jól ment 30 perc alatt 2.5 beülő plussz. abba is hagyom mára, mert iszom egyet a nagy sikerre, úgy meg ugye nem szabad játszani.
-
kavicssli
addikt
Jó ez igy nekem! OFF and PEACE
-
regent
aktív tag
válasz L|zsidoboz #2384 üzenetére
100$-al NL20-on? 5 beülő bankrollal?
Nézd meg mit linkelt Viharhozó!
Ha nem is ennyire durván, de egy pár bad beat mindig benne van. El tudja ám kedvetleníteni az embert. Ami meg még rosszabb, hogy esetleg rossz játékra "kényszeríti" ha elveszti a fél bankrollját egy nap alatt. Nem emel, mikor kéne, eldobja mikor nem kéne, stb...
100$-al én nem ajánlanám a NL20-at. De sok sikert kívánok, ha mégis megpróbálod.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
L|zsidoboz
őstag
Csak max beülővel lehet asztalhoz ülni? 100 dollár az lehet simán 10 beülő. Azt pedig annyira nem könnyű elbukni, nekem legalábbis eddig nem sikerült.
Kipróbálom? Mióta pokerezek, egy teremben sem buktam el még a pénzemet, sőt, pacificet leszámítva mindből plusszal jöttem ki, pedig már több, mint 10 helyen játszottam. Persze ha valaki maniac stílusban játszik, annak egészségére...
Most lusta vagyok visszakeresni, de volt egy link az ideális bankrollról. Ott a minél kevesebb beülőt ajánlják az eredményes játékhoz, mivel nagy bankrollal fennáll a lazaság veszélye.
Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #2393 üzenetére
pl. úgy hogy 100+100$ és sokkal előbb meg lehet csinálni
adnak ugyanis 100$ casino bónuszt is, amiből a szükséges wager után olyan 80$ marad várhatóan bár igaz az nem póker, de törtrész idő alatt kiszedhető az fd bónusz mint a pókerstrategys100$-al nl10-nél magasabb tétet semmiképp nem ajánlanék
(egyébként ha már pókerstrategy, az ott leírt kis tétes hit&run taktika sztem elég nagy fasság, és több helyen is olvastam hogy örülnek hogy képzik a fisseket )
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #2398 üzenetére
Néhány dolgon én is röhögtem miközben kitöltöttem a pokerstrategy tesztjét, eleve magyarul néhány dolog elég nagy baromságnak hangzik, másrészt meg tényleg faszság a stratégia amit ajánlanak.
Viszont most meg rinyálnak, biztos azért mert rövid időn belül 3 reg. is érkezett egy IP-ről, de hát ha egyszer mindkét lakótársam beregelt???
Személyit nem tudok jelenleg küldeni nekik, leghamarabb jövőhéten szerintem, de az is lehet hogy inkább sz*rok az egészre. -
regent
aktív tag
válasz L|zsidoboz #2397 üzenetére
Igazad van, nem is gondoltam a nem max beülős játékra. Alighanem te sokkal jobb, vagy sokkal szerencsésebb játékos vagy mint én, mert nekem már sikerült lenullázódnom egy teremben.
Ez a minél kevesebb bankroll a lazaság ellen meg olyan, mintha a krónikus gyorshajtó sofőrnek azt ajánlanám, hogy vágja le a jobb lábát, azután kétszer is meggondolja, mennyire nyomja a gázt. Ja, hogy előzésnél azért néha jól jönne? Ez van.Hülye a példa (ittam már egy kicsit), de azt hiszem érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPhone topik
- Napelem
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Foxpost
- Öregszem
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs