- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
szia tildus, végre én is fölnyomtam egy fotót, megfelelő ??? ;)
-
rdi
veterán
válasz
.:InnoMan:. #1784 üzenetére
Te jó ég!
Az unokám lehetnél... -
rdi
veterán
Mostmár bizonyosság, hogy öreg vagyok:
1) eszembe se jutott Tildyt megnézni;
2) eszembe se jutott letölteni az oldalakat...
[én barom - saját fejét verő szmájli ] -
rdi
veterán
Magas fejhangom: kiikééreem magamnak, hogy azén történelmikisgazda arcképemet bitorolja, de kérem tessékfigyelni, engedélyem nélkül bitorolja, egy ilyen áljobboldali pszeudopolgár Divot, mikor én már 56 -ban a mikor még ez a suhanc nem is élt, hát hogy jön ő ahhoz, kéremszépen, hogy csak így minden bejelentés nélkül az én értékes imázsú arcképemmel próbálja meg elragadtatni a ph közösségét, mikor pedig én már sokszor megmondtam kéremszépen, tessékfigyelni, hogy nem megengedhető más arcképének a bitorlása, de különösen az enyém, mert az ugye, kéremszépen, mégis csak a nemzeti erők szimbóluma, ugye , és már csak ezért is be fogom perelni, hogy bíróság előtt adjon számot arról, hogy milyen baloldali nemzetromboló erők megbízásából rongálja az imázsomat így mételyezve a valódi népnemzeti erők összefogásának a lehetőségét, mert ugye közismert, kéremszépen, hogy ugye az én arcképem tartja össze az igazi nemzeti érzületű erzelműeket, no meg ugye, tessékfigyelni, kéremszépen , én már akkor megmondtam, tessékfigyelni, mert különben ki fogom záratni, mert ugye ez a Divot nevezetű egyén, hát ugye befurakodotta kisgazdák soraiba, kéremszépen, és azért ez mégis csak, meg kell mondjam, nagyon mélyen csalódtam Tildy asszonyban, aki pedig ugye a Magyar Asszonyok Körének is alelnöke volt, az én javaslatomra választotta meg a feleségem, mostmeg ugye a hátamba döfi a kést, mert ugye megengedi egy ilyen Divotnak, hogy a nemzeti oldal tábora előtt az én képemmel tetszelegjen, kéremszépen, szóval Tyldy asszony akinek én tettem a lába alá a karrier lehetőségét, akiért ugye a lelkemet kiettem és most tessék, összeállt ezzel a jelentéktelen Divottal, hogy engem kitúrjanak a népi vonal vezetésből _levegő vétel....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest