Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
-
Zolás
addikt
Igen, lehet rossz. Nekem egyik napról a másikra nem indult. Elfárad a cucc, azért ez a motor nem tegnap lett gyártva. Nekem le volt fedve valamivel, amit nem tudtak leszedni róla, le kellett fúrni a csavarokat, hogy ki lehessen cserélni. Párezer forintos alkatrész ötperces cseréje 3 napba és 50k-ba fájt. Sajnos a szaki hozzányúlt az adagolóhoz is, utána könnyezett belőle a gázolaj. Nekem is lucas volt, senki se akart hozzányúlni.
-
MC Pite
veterán
Az 1.4 8 szelep 75 ló akkor jó a Berlingóba, ha nem hagyod el vele a várost. Soha.
Én biztos hogy nem venném az 1.6 (16V 109LE) helyett, még akkor se, ha csak felfújt héliumos lufit szállítanék vele. De kinek a pap, kinek a papné, a nem túl tartós hengerfejtömítéstől (és hogy sokan nem akarják/tudják normálisan beállítani a szelephézagot) eltekintve egy jó motor; csak nem ekkora testbe.sayen2: Alváz és citroenservicebox valószínű. De gondolom a RG a szín+belső szín/kárpitból derül ki, a másik kettő meg abból, hogy hány lovas a motor.
-
MC Pite
veterán
Milyen korú? A 110 és a hármasban a 120 livas egyhatos az jó, de 7,5-8 le fog csúszni.
Aki szerint az 1,4 kevesebbet kér ebben a testben, az...nem ért hozzá (főleg ha TU3ról beszélünk).
1,6 HDi 90/92 lovas verziójával szemezz, meg a cikkel ami linkeltem (nem tudom melyik része friss, tán az adblue-s).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Steelcase Leap v2 masszív ergonómikus irodai gurulós szék
- Thule kerékpár-szállító (átalakított, 14-16-os pótkerék), 2 db bicikli
- ÚJ! 100x200cm, 26cm vastag, 7 zónás memóriahabos matrac, MLILY Plus ! ÚJ!
- Digitus 120 fokos motoros asztalkeret
- Gyerek kerékpár / Ghost / Shimano Deore XT / épített / mountain bike / 24"
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest