Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
neduddki #573 üzenetére
A civicet nem ismerem, vezetted mind kettőt? Gondolom, talán van összehasonlítási alapod, a civic-é jobb, ezek szerint.
Hála Istennek nekem nem volt gond így a mechanikával meg az elektronikájával sem, bár annyi nincs is benne talán, mint egy újabb, korszerű autóban. Valahogy így a jó és tökéletes nekem. -
Patrick
addikt
válasz
neduddki #573 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy az egyik legfontosabb része a gumiabroncs. Ma vezettem 10 km-t reggel meló után és már most éreztem a különbséget a nyári után.
Ez a nem költök másra dolog... nem jó szántamból költök másra... van olyan, hogy kötelező és nem ruháról, szórakozásról, vagy egy plazma tvről van szó...
3. Szerintem még mindig jó, jobb vagyok, mint azok, akik totál téligumi nélkül használják az autót. És én csak városon belül használom! Ha városon kívül használnám, akkor inkább éheznék, mint sem hogy ne vegyek téli gumit mind a két tengelyre, autópályás útról nem is beszélve.
4 évszakost nem akartam, valahogy nem fűlik hozzá a fogam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest