Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Elbeszélünk egymás mellett. Az autó példánál maradva, ha ez épp egy új pl Pagani cikk alatt lenne ahol épp ecsetelnék hogy milyen szuper az új verda és csak 500M forint, akkor lehet hogy oda is megírnám hogy annyi pénzből már kijön egy szép
házvilla és még egy két szép luxus autó is. Rétegtermék valóban, nem sok a konkurencia valóban és mocskosul megkérik az árát ennek. Én az áron lepődtem csak meg. Remélem te is megérted ezt -
És? Mint írtam (és mint sokan írták előttem) NEM UGYANAZ A KATEGÓRIA! Nem ugyanabban a ligában versenyeznek, így az árát sem tudod összehasonlítani. Vagy autót is úgy veszel, hogy a lakásod árához hasonlítod? Hagymát is az alapján választasz, hogy a sajthoz képest hogy áll? Ugye, hogy nem? Akkor az Ally-t miért az asztali géphez, meg tévéhez és konzolhoz hasonlítod? Nem ugyanaz a kategória. Innen meg csak ismételni tudom magam #41-ből. Ha megérted jó, ha nem, akkor meg ...... így jártál.
-
Az ár annyi, amennyiért el tudják adni/megveszik. Teljesen felesleges teljesen más termékek árával összehasonlítani (jó, hogy nem autó, vagy házak áraival hasonlítod össze, esetleg élelmiszerekhez hasonlítod), csak a kategóriáján belül érdemes nézelődni. Ott meg jelenleg csak a Valve deck-je van, mint használható alternatíva. Annak erősebb változata 680 euro, a közepes meg 550 - nem tudom, ehhez a gyengébb Ally verzióhoz képest hogyan viszonyulnak teljesítményben, de nem elképzelhetetlen, hogy már a Steam Deck jobb árban van a teljesítményéhez viszonyítva (bár a deck-en csak Steam-es játékok futnak, míg az ASUS termékén mehet minden más áruház terméke is, így funkciókban gazdagabb).
-
KISDUCK
addikt
Ez handheld pc, nem konzol és nem az xbox meg a ps az ellenfele. Arra van hogy komprumisszumokkal lehessen bárhol játszani a pc-s játékokkal.
Van neki piaca, mert évek óta több gyártó nyomul ezen a handheld gaming pc vonalon és vannak olyanok is akiknek csak ilyen termékeik vannak. -
Segal
veterán
De ezzel mi a bajod?
Majd a piac eldönti hogy életképes e ennyiért. A tuti recept ha eleinte drágábban adod mint szeretnéd, mert 1 réteget még így is meg tudsz sarcolni, aztán meg eljátszod a kis angyalt aki valami kamu indokból (pl fekete péntek, x évesek lettünk, szinglik napja, karácsony stb.) leakciózza arra az árra amin eredetileg is illett volna adni.
A részvényesek zabálni fogják az ötletet mert az első szérián extra profit van és a vásárlók is idővel zabálni fogják az ötlet mert élete üzletét köti hogy épp akkor vette amikor akciós... -
Chiller
őstag
Ennyiért ez se fog pörögni. Ennél jobb árat kellett volna villantani.
De lehet megint a 2020-as években már sajnos megszokott "adjunk kicsit olcsóbban sokkal szarabbat, hogy a régi normált többen vegyék" metódust próbálja az Asus is eljátszani.
Manapság ez dívik mindenhol.
-
Sundesz
addikt
-
nexplo
őstag
Hétfőn jött meg a vendégszobába a 4K Samsung 55 colos lcd TV-m 139-ért szállítással együtt. A PS5 175-től indul árgépen. Szerintem ez a kombó egész használható már. Még egyszer elmondom, nem a tv-ps5 kombó a fő összemérés, hanem hogy az ALLY árából mit lehet venni ami hasonló élményt nyújt. Amennyiben ez az ALLY 200 alatt lenne akkor eleve nem lenne miről beszélni. De ugye vastagon megkérik az árát. Aki ilyet akar úgyis megveszi
-
Shyciii
veterán
Akkor legyen 330eFt.
PS5 - 219eFt
TV - 100eFt-ért felejtsd el. 32"-os hulladékok vannak gyenge képminőséggel. Úgy tök felesleges PS5-öt venni rá, szal 50"-os normális LCD tv (ami nem Kivi, Sencor és más hulladék gyártó) az kb 180eFt, és még ezek sem az a minőség, amit PS5 vagy Xbox Series X-hez jó venni.Amúgy jó nagy marhaság összehasonlítani egy kvázi fix eszközt egy mobilizált eszközzel...
-
Shyciii
veterán
Az extrémből veszel egy jó konzolt és hozzá egy egész használható tv-t is.
Hogy mi van? 700EUR-al számolva 268eFt a drágábbiak RoG. Te ebből hol veszel PS5-öt meg egy jóTV-t hozzá? A PS5 219eFt normális helyen véve. 50eFt-ért te kapsz egy jó minimum 42"-os, de inkább 50"-os TV-t?
Mesélj még... -
Sundesz
addikt
válasz
HeadHunter98 #1 üzenetére
Érthetetlenül gyenge, a Steam Deck veri tesztekben. A selejt Z1 Extreme chipek kiszórásán kívül nincs semmi értelme. Steam Deck árban még talán elmenne.
-
Kimondottan pénztárcabarátnak én sem mondanám, 399 Euróért esetleg, de ezért a csekély árkülönbségért cserébe egyszerűen túl sok a kompromisszum teljesítményben a nagyobb testvérhez képest.
-
HeadHunter98
tag
Persze, ez nekem is tiszta. Inkább a fő problémám az, hogy árazást túl közel pozícionálták a nagyobbik testvéréhez. Lehet tovább bírja és kevésbé melegszik, de cserébe nem tudja ugyanazokat a játékokat úgyanúgy futtatni.
Nem érné meg jobban mást választani, például egy Steam Deck vagy az érkező Switch 2? Mint laikus, kérdezem.
-
Chiller
őstag
Érdekes, általában később a jobb minőségű válogatott chipek szoktak érkezni, itt meg fordítva.... vajon mi lehet a háttérben?
-
válasz
Viszont ha valaki nem a modern címekkel játszik, hanem régebbi játékokkal, azoknak teljesen ideális a létezése.
Nekem az alap is melegedősnek tűnt, ez orvosolja ezt a problémát is.
-
Segal
veterán
-
nexplo
őstag
válasz
HeadHunter98 #6 üzenetére
Az extrémből veszel egy jó konzolt és hozzá egy egész használható tv-t is. Persze megértem, hogy ezt lehet "cipelni". Ez nagy előny valóban. Asztali gép és konzol mellé én is el tudnám képzelni. Időm nem lenne vele játszani de duzzogva elfogadnám ha hozzám vágnák
-
HeadHunter98
tag
Én se vagyok már bőven otthon a témában, a PSP / PS Vita óta nem igazán játszottam ilyen kézikonzolokkal. Az egyik legnagyobb előnye szerintem a hordozhatóság. Míg a PS5 relatív helyhez kötött, ezt bárhol és bármikor előtudod venni.
Persze a hátránya az üzemidő, továbbá még nagyobb offban a kényelem hajszolása ami belülről tudja az embert megfojtani.
Ennyi pénzért ennek nem nagyon lesz piaca szerintem, főleg az eredeti 'Extrém' verzió mellett. Viszont mindenképpen van rá kereslet, az ilyen felsőkategóriás mobilcuccokra.
-
Freiherr
őstag
válasz
Semennyire. Még itt nálunk a Balkánon is inkább rálocsolom azt a 100$- t, hogy teljes értékű gépet vegyek, hát még a fő nyugati piacokon.
-
nexplo
őstag
válasz
Full nem vagyok otthon a témában de pl ez miben "jobb" mint pl egy PS5? Mert ugye jóval drágább. Ennyi pénzért van ennek piaca?
-
HeadHunter98
tag
Pénztárcabarátnak nem tudom mennyire nevezhető, 15%-os árcsökkentés egy (papíron) harmad akkora teljesítményért. Én ezért maximum 399-et (USD) mernék elkérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az ASUS kiadta a kézikonzoljának gyengébb teljesítményű verzióját.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest