Hirdetés
Aktív témák
-
h040091
csendes tag
válasz
mr_ricsi #112 üzenetére
De lehet, sőt, rá is dugtam. (Szánom-bánom, de első dolgom volt, hogy rányomtam a pent, aztán láttam, hogy drivert akar...) Épp ezért lenne fontos, hogy megtaláljam ott drivert, ahova a telepítő kicsomagolja, de ott csak a 0 bájtos fájlok vannak (dokhdc.inf, dokusb.inf) és egy Safeeject.exe. Így nem tudom azt csinálni, hogy az ismeretlen eszköz illesztőprogjamját újratelepítem az eszközkezelőből, mert nincs meg az illesztőprogram. Időközben a windows mappában megtaláltam a két fájl nem 0 mérettel, viszont azokra meg azt írja, hogy nem tartalmaz információt a hardverről. Szóval eltoltam ez tény, de ezen a gépen kell használnom, nincs mese. Szóval az érdekelne, hogy hogy pucoljam a drivereket, hogy ''tiszta lappal'' foghassak neki újra? Az oprendszer újratelepítése is egy alternatíva lehet, de ezt is szeretném elkerülni. Mondjuk mivel igazából sehol nem találtam ilyen hibát leírva, arra lehet következtetni, hogy egyedi az eset (hogy nem fut le normálisan a telepítő) - és így mégis pl egy újratelepítés lenne a legjobb. Azért ha valakinek van ötlete, szívesen veszem, köszike.
NT -
jani77
csendes tag
IRIS-310 Tisza P4 3GHz/512MB/160GB/DVD+/-RW/Linux
Paraméterek:
Processzor: P4 3GHz 1MB LGA775
Alaplap: Asus P5VD2-MX LGA775
Memória: PQI 512 DDR2 PC4200
HDD: Samsung 160GB 7200 SATAII
Optikai drive: Samsung 18x fekete DVD+-RW
VGA kártya: Asus EAX550HM512 TD 256MB
Operációs rendszer: UHU Linux
Pc ház: Codegen 6210L-CA 350 ATX fekete
Billentyűzet: Chicony 9810 HUN Ps/2 fekete
Egér: Trust MI-2100 optikai egér
Ennyit tudok a gépről, mivel most vettem és még nincs használva. Csak egyszer használtam, mikor a pendrive-probléma jelentkezett. Lehet, hogy vissza kellene vinnem átnézetni? -
BOBO6
aktív tag
Lottózom.
Node komolyra fordítva, nem tudom természetesen hogy mikor mibe fog az oprendszer. Akkor elmondom én hogy képzeltem el: leszedem a tartalmát vinyóra, majd felmásolom a szükséges dolgokat és netezek közben majd -hasraütéses alapon- egy óra múlva kiveszem. Nem tudom így érthető-e. Azt próbálom kihangsúlyozni, hogy nem egy másodpercen belül tépem ki és menekülök el vele soványmalac vágtában mintha üldöznének és minden milisec számítana..
Tehát ha jól értem, xp bármikor hozzányúlhat?
Aktív témák
- Honda topik
- Vicces képek
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest