Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
zfarkas
senior tag
Sajnos kénytelen vagyok én is ide írni: a pendrive-omról minden adat eltűnt. Bedugtuk egy gépbe, láttunk rajta minden adatot, aztán a gépen maradt (ez egy családi gép). Nem tudom, csinált-e rajta valaki valamit is, valszeg senki sem törölte vagy formázta, mikor észrevettem, hogy nincs nálam, lehúztam az akkor más kikapcsolt gépről.
Ma egy másik gépen néztük, és minden adat eltűnt róla. Olyan, mintha le lenne formázni. Mondjuk furcsa, hogy azt írja a Windows, hogy 7MB foglalt hely van rajta.
Próbáltam a GetDataBack-et, de nem túl sok fájlt adott vissza. A 128 MB-os pendrive-nak több, mint a fele foglalt volt.
Első dolgom az volt, hogy lementettem image-be az egészet. Hát, nem sok értelmes adat van rajta, nagy része ismétlődő 0x00 és 0xff
Kérdéseim
- ha formázva lett, a FAT tábla lesz csak törölve? Vagyis a fájlok adatai megmaradnak?
- ha véletlenül lehúzta valaki menet közben, az idézhet elő fenti szitut?
- vagy mitől törlődhet így egy pendrive?
Köszi,
Zoli
Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Videós, mozgóképes topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest