Hirdetés
- Projektor topic
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Utao
csendes tag
Sziasztok! 1 GB-os ''noname'' pendrive-om van, már több, mint egy éve. Eddig semmi problémám nem volt vele, de ma, amikor rádugtam a gépemre (USB hosszabbító kábelen keresztül), a LED-je veszettül villogni kezd, amíg le nem húzom róla. De míg ebben az állapotban meg szeretném nyitni, ''Helyezzen be egy lemezt e következő meghajtóba: H:'' felirat jelenik meg, és a meghajtó is csupán Cserélhető lemez (H
néven jelenik meg, kötetcímkét nem látok. Nem tartom valószínűnek, hogy a drive hibásodott volna meg, alighanem mindössze egy szoftverhibáról lehet szó (ha a drive-ot közvetlenül a gépbe dugom, a kábelt kiiktatva, a probléma ugyanúgy jelentkezik). Tudnátok segíteni, mit tegyek? Nemrég telepítettem Windows-t, és nem nagyon van kedvem előről kezdeni...
UI: Nem tudom, számít-e valamit, de az előzőekben a drive napokig, sőt, talán hetekig kapcsolva volt a géphez, egyszer sem húztam le.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
néven jelenik meg, kötetcímkét nem látok. Nem tartom valószínűnek, hogy a drive hibásodott volna meg, alighanem mindössze egy szoftverhibáról lehet szó (ha a drive-ot közvetlenül a gépbe dugom, a kábelt kiiktatva, a probléma ugyanúgy jelentkezik). Tudnátok segíteni, mit tegyek? Nemrég telepítettem Windows-t, és nem nagyon van kedvem előről kezdeni...