Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.RiK
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Na. Letöröltem azzal a programmal amit javasoltált csökkentet módba az AVAST-ot, majd újraindítottam a gépet, ezután pedig bedugtam a pendriveot, majd bírtam illesztőprogramot frissíteni és most ha bedugom akkor automatikusan fel is ismeri a gép a pendriveomat.
Jelenleg Windows Defender-t használok csak, lehet ez így is fog maradni, ha ennyire jó ez
Köszönöm a segítséget, további szép napot!
-
Mr.RiK
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Tudnál ajánlani akkor egy másik vírusirtót amit ingyenesen lehetne használni és jó is?
Illesztőprogramra gondoltam, bocsi
El írtam. Illesztőprogramot szerettem volna a gyártó honlapjáról letölteni, de hiába keresgéltem sehol se találtam. -
Mr.RiK
tag
Windowst December 28-án telepítettem, Windows 10 Home 64 bitem van, aktiválva.
AVAST vírusirtót előbb töröltem le, majd raktam újra, nem változott azóta a helyzet semmit.
Hibakódra rákerestem és megcsináltam azokat amiket javasoltak, de nem változott semmit. Egyedül azt nem bírtam meg csinálni, hogy gyártó honlapjáról leszedem a drivert és manuálisan telepítem, mert gyártó honlapján nem találtam drivert a Kingston DataTraveler G4 3.0 USB Pendriveomhoz.
2 Pendriveom van, másik az szintén kingston, 16 gigás, DT101 G3, de azzal nincs probléma, felismeri normálisan. -
Mr.RiK
tag
Sziasztok!
Gépembe bedugom a Kingston DataTraveler G4 3.0 USB-met (32 gigás), de a gép nem jelzi, hogy bent van, eszközkezelőnél viszont látom, de mellette egy sárga felkiáltójel van. Illesztőprogramot frissíteném, de nem engedi. Eltávolítom a hardvert majd újra bedugom a gépembe a pendriveot, de a windows nem csinál semmit.
Gondoltam arra, hogy illesztőprogramot letöltöm a gyártó honlapjáról és kézileg telepítem, de hiába keresgélem neten, sehol se látok hozzá.
Valaki tudna ebben segíteni? Akár a probléma megoldásában, akár a gyártó honlapjáról az illesztőprogram letöltésében.
2 Pendriveom van, másik az szintén kingston, 16 gigás, DT101 G3, de azzal nincs probléma.
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- SSD-k,2,5"-3,5" merevlemezek,80GB-3TB-ig,számlával,garanciával
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest