Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő: Adott egy nem mai (már vagy 4 éves) 2 GB-os kingston pendrive, ami idáig tette a dolgát rendesen, egészen ma délig. Gyakorlatilag egyik percben jó volt a másikban pedig már nem birtam rá menteni. Mondom wtf...A következőt produkálja asztali gépen és laptopon is. Bedugom, fevillan, gép felismeri viszont innentől kezdve nem tudok csinálni semmit sem vele...Ha rámegyek jobb gomb tulajdonságokkal, akkor 0 byte-nak írja ki, leformázni sem lehet és természetesen a rajta lévő adatokat sem tudom megnézni.
Szerencsére nem élet-halál kérdés, mert egyszer már megszívtam pendrive miatt, és azóta szinte minden héten mentem a gépre a penrive teljes tartalmát, így szerencsére "csak" 1-2 napnyi munkám veszett oda.
Ettől függetlenül megkérdem valahogyan életre tudom lehelni a rajta lévő adatokat vagy végleg kuka? Annyit olvastam a neten, hogy ha a gép felismeri és világít akkor még van valamennyi remény...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest