Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ombre85
üzenetére
"a kikapcsolt tv-ről lehúzás is teljesen megfelel a célnak"
HA tudja mikor van kikapcsolva...

Nálam például a távirányító gomb megnyomása után a képernyő valóban azonnal elsötétül, de az usbhdd még úgy fél tercig villog (jelzi hogy a rendszer mojol rajta). Bizonyos esetekben (közelgő időzítés, stb) ez több percig is eltarthat, pedig a TV látszólag ki van kapcsolva... -
kovacspityu
csendes tag
válasz
Ombre85
üzenetére
Szia, köszönöm a választ. Ez egy Samsung UE40D6570WS 3D Smart TV és én nem találok külön USB leválasztási lehetőséget...a Recuva nem segített, lehet, hogy tényleg format lesz a vége. Csak az bosszant, hogy ha a laptopba rakom és a Tulajdonságokra kattintok, ott kiírja a foglalt/szabad részt, tehát valahol ott van az...

-
Jesse James
újonc
válasz
Ombre85
üzenetére
Semmit nem jelez. Bárhova le vehető ès vissza rakható. Csinált olyat is hogy bezöldűlt a kèp,rá raktam telóra nem volt jó. Vissza gèpre hirtelen megjelenítette normálisan,gyorsan levettem azóta az kèp jó. Nem èrtem èn ezt... Most nèztem hogy nincs is egy èves csak 7 hónapos a pendrive. Ès zsír újjonan lett vève.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! HP EliteBook 8740W - i5-560M I 4GB I 320GB I FX2800m I 17,1" WUXGA I Cam I W10 I Gari!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő