Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Synthwave #3937 üzenetére
Azért nem egészen, mert ha valami miatt esetleg a Rufus összeomlana (csak úgy egyébként nem szokott), attól még nyilván nem megy tönkre a pendrive. Ilyenkor max. az adott művelet szakad meg és lesz eredménytelen. De pont az a lényeg, hogy egy újraformázás után újból használható lesz a pendrive, majd megismételhető az ISO-fájl kiírása. Ellenben amikor már formázni sem lehet a pendrive-ot, meg a Windows sem ismeri fel rendesen, akkor ott többről van szó, mintsem az adott program esetleges hibájáról. Vagyis esélyes, hogy magával a pendrive-val van komolyabb gond, ami egyébként nem lenne annyira meglepő.
(#3938) sanchezsa:
Én Windowst használok és próbáltam már az UUI-t is többször, de normál esetben az sem szokott csak úgy elszállni. Akinél rendre igen, meg BSOD stb., ott ki tudja mi és hogyan van elcseszve... -
Sanchez638
addikt
válasz
Synthwave #3937 üzenetére
"Universal-USB-Installer-1.9.6.1" Én ezt használom és néha behülyül. Mintha a windfostól nem kapná meg a teljes hozzá férést. Ilyenkor kivésem a képfájlt és akár kékhalálal, akár a telepítő mindenféle hibával eldobálja.
Ha winfos alatt formázom, akkor rendbe jön és egy ideig rendben van a program is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged