Legfrissebb anyagok
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rita7107
aktív tag
válasz
Doky586 #3113 üzenetére
A hiba talán abban van hogy van egy könyvtár aminek a dátuma 1061.01.01.
Ezt most vettem észre.
Hogy ez hogyan jött létre azt nem tudom.
Kipróbáltam egy lehetőséget, letöröltem, majd egy ugyan olyan könyvtárat átmásoltam ugyan ide, úgy hogy volt benne egy könyvtár, meg egy file. Leválasztottam, majd újra csatlakoztattam. Mi történt? Eltűnt az új és vissza jött a régi könyvtár...
Hogy ez hogyan lehetséges....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QVO 4TB - 100/100
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged