Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
Hello!
hátha tudtok nekem segíteni.
A helyzet az, hogy vettem egy Alcor Next 7" digitális képkeretet, ami tud memkártyákat, és usb pendriveot is olvasni.Ezért vettem hozzá egy PQI i810 plus 2GB pendrive-ot.
a képkeret vmiért nem bírja normálisan beolvasni a pendriveot.
a jelenség:
kb 1 másodpercig megjeleníti az első képet a meghajtóról.
utána mintha megszakadna a kapcsolat a pendrive-val és visszaáll alapállapotba, az indítóképernyőjére.
ha újból kiadom a parancsot a diavetítés indítására, ugyanez történik.mi okozhatja ezt vajon?
próbálkoztam teljes formázással, FAT, meg FAT32 fájlrendszerre is formázni. de nem segített. ugyanez.
A képkeret ki lett próbálva még 3 pendrive-val, ezek közül 2-vel működik (128 megás, és 4Gb-os) , a 3.-at pedig egyáltalán nem ismeri fel (ez 1GB-os), még annyira sem mint a PQI-t. Tehát nem az a baja, hogy túl nagy a 2GB.
remélem vki tud segíteni...
(ez annak fényében elég gáz, hogy direkt erre a célra vettem a drive-ot. számítógéppel hellyel-közzel jól működik. a vékony usb csatlakozó bizonytalan érintkezésétől eltekintve)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest