- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
Üdv!
Gondoltam megosztom a tapasztalatomat, sajnos visszajelzések nem nagyon jönnek a segítséget kérőktől.

Szóval: kaptam tavalya egy Maxell 8Gb-os sz@rt. Gyári csomag csacsi-ragyi. Amikor kibontottam egy XP-s gépen akartam használni, de már a legelején gondok voltak vele. 1-2 alkalommal tudtam csak rá felmásolni valamit de az sem jött le utána. Írtam is pár hónapja ide, de semmi érdemi válasz nem volt illetve nekem sem volt időm vele foglalkozni. Aztán tegnap elolvastam a hozzászólásokat és volt pár nagyon ígéretes tipp. Gondoltam kipróbálom.Először szétszedtem a a cuccost. Amin meglepődtem az az volt hogy a Sansick 8Gb-os M2-es tokozású memkari van benne. Aztán nézegettem a vezérlőt de nagyon elmosódott a nyomtatás rajta a Genius meg nem dobott ki semmit csak a fake serial numbert valami 2345678901234 vagy ilyesmi és a VID/PID meg nem is ismert a neten. Illetve a VID igen, de a PID az nem. Formázni nem lehet egyáltalán illetve az SDFormatter 3.0-val a gyors format lefut, de úgylátom az sokat nem ér...
A falsh törlést nem támogatja az eszköz az Erase overwrite meg változatos helyeken 1-2% körül mindíg kifagy...
Aztán megerőltettem a szemem és kiderült hogy egy SMI-s vezérlő van benne (felirat alapján) de a beforrasztásnál mintha 2-3 lábnak a forrasza összeérne...???
Na leszedtem az összes SM vezérlős progit de vagy nem ismerte fel vagy be sem jön a progi. Aztán az egyik valamit molyolt de érdemi dolog nem történt viszont kidobott némi rész infót: SM331AC. Ami a meglepő: ilyen controller ugyan van (néhol a neten) de amúgy meg nincs. Szóval valszeg kuka lesz a vége. Csak annyit akartam írni, hogy érdemes egyszer nekifutni mert lehet hogy jól sül el a dolog, nekem sajna nem jött be.
Ja és csak a történelmi hűség kedvéért: Auchan-ban vették a pendrive-ot. Na ennyit arról honnan érdemes vásárolni. Noname és ilyen szar Maxell stb. soha többet. Sajnos aki vette nem ért ezekhez, így csak jóhiszeműen járt el.
Ha kérdés észrevétel vagy esetleg ötlet van
ne tartsátok vissza!
Üdv: Vodika
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ne tartsátok vissza!