Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Chromecast topic
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia, közben megoldottam, ( 32 bites rendszert raktam fel, win8at)
Nekem a problémám az volt hogy a telepítő 3,72gb míg a pendriveon ntfs-re formázva 3,71gb szabadhely volt és nekem kellett volna 12mb szabadhely még hogy a telepítő felférjen ( miközben a full üres penen van 47mb foglalt, ntfs.re formázva, fat32 alatt nincs
).A telepítésre vissza térve, nem értem miért kell ehhez segédprogi? Én eddig mindig úgy csináltam hogy pent leformázom ntfs-re, megnyitom az isot, mindent kijelölök, jobb klik másolás-beillesztés aztán újra indítom a gépet, f12 és mehet is a telepítés, vistát,win7 és most win8 is így telepítettem, és eddig az összes gépen ( asztali és noti) működött ahol lehet usb-ről bootolni.
egyébként köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).