Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Az minek a hibája lehet, hogy egy laptop nem ismer fel pár db pendriveot? Rendeltem aliexpressről pár db egyforma pendriveot, és van egy régebbi laptopom, és pár db pendrivenál azt csinálja, hogy amikor először csatlakoztattam az illesztőprogram telepítése csak töltött , de nem történt semmi. Utána lehúztam, azóta fel sem ismeri, de a másik netbookom simán felismeri. Pendrive a hibás, vagy a laptop valamiért nem akarja felismerni? Windows 7 van a laptopon ami nem ismeri fel. De próbáltam másik laptopon ahol win 7 van de olyanon is ahol win 10 van telepítve, mindenhol jó. De van ugyan ilyen pendrive, amit felismer, illetve eddig mindent felismert.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Jövedelem
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest