Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Analóg fényképezés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Billentyűzetbe oltott számítógép: itt a Raspberry Pi 400
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Az minek a hibája lehet, hogy egy laptop nem ismer fel pár db pendriveot? Rendeltem aliexpressről pár db egyforma pendriveot, és van egy régebbi laptopom, és pár db pendrivenál azt csinálja, hogy amikor először csatlakoztattam az illesztőprogram telepítése csak töltött , de nem történt semmi. Utána lehúztam, azóta fel sem ismeri, de a másik netbookom simán felismeri. Pendrive a hibás, vagy a laptop valamiért nem akarja felismerni? Windows 7 van a laptopon ami nem ismeri fel. De próbáltam másik laptopon ahol win 7 van de olyanon is ahol win 10 van telepítve, mindenhol jó. De van ugyan ilyen pendrive, amit felismer, illetve eddig mindent felismert.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Motoros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Analóg fényképezés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest