- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Monitorkalibráló eszközök
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mentát
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 16GB-os promó pendrive. Először alaplap BIOS-t tettem rá, sikeresen frissítettem vele egy gép BIOS-át. Utána egy Win10 image-et írtam ki Rufus-szal. Sikeresen kiírtam, de a gép nem akart bootolni róla, ezért kerestem egy másik image-et, de ennek az írása közben a rusus olyan üzenettel megállt, hogy nem tudja kibontani az image-et. Na ezóta nem lehet mit kezdeni a pendrive-val, a windows ugyan felismeri és betűjelet is kap, de formázni már nem lehet. A diskpart is azt mondja hogy a disk státusza "No Media", a CLEAN-re azt mondja, Virtuális Disk Service error: nincs adathordozó az eszközben. A Lemezkezelöben ott van, de pl. a Minitool Partition Wizard Free nem jeleníti meg.Mivel kéne próbálkoznom hogy alaphelyzetbe állítsam?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest