Új hozzászólás Aktív témák
-
Mentát
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 16GB-os promó pendrive. Először alaplap BIOS-t tettem rá, sikeresen frissítettem vele egy gép BIOS-át. Utána egy Win10 image-et írtam ki Rufus-szal. Sikeresen kiírtam, de a gép nem akart bootolni róla, ezért kerestem egy másik image-et, de ennek az írása közben a rusus olyan üzenettel megállt, hogy nem tudja kibontani az image-et. Na ezóta nem lehet mit kezdeni a pendrive-val, a windows ugyan felismeri és betűjelet is kap, de formázni már nem lehet. A diskpart is azt mondja hogy a disk státusza "No Media", a CLEAN-re azt mondja, Virtuális Disk Service error: nincs adathordozó az eszközben. A Lemezkezelöben ott van, de pl. a Minitool Partition Wizard Free nem jeleníti meg.Mivel kéne próbálkoznom hogy alaphelyzetbe állítsam?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG PM9A1 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - 100/100 -as - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest