Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
A melegoldali hőfokok számításoában egy erősen túlméretezett hőelvezetést feltételeztem.
Az AC Freezer Pro 7 C/W-jét megprobáltam megbecsülni a korábbi kisérleteim és a TEC program számolgatásával.
0,9-re jött ki a CPU nélküli rendszerben, de 40W-os hőveszteség mellet (1L viz nem szigetelt müanyag tartályban, nyitott fedéllel... stb, stb)
Nem tudom hogy a 0,9 jó vagy sem, egyáltalán a TEC program használ valami módosító faktort a melegoldalon... az arányok kb. jók.Ezzel az értékkel számolva 2db 400W-os peltier melegoldali hűtése 100 fok fölé melegedne.
Tehát a az AC Freezer Pro 7-nél kb 2x nagyobb hőelvezető képességű léghűtésre lenne szükség.Talán egy S1 VGA hütő??? Sajnos ezt is ki kéne kisérletezni,
Meleg oldalra megfelelő méretű alubordát + ventillátort venni drágább mint gyári CPU/VGA léghűtőt készen megvenni. Amig lehet maradnék a késöbb eladható késztermékeknél.
Persze a réz közdarab legyártasa megdobja ezt az árat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kriptovaluták és az adózás
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest