-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Sisak és vontatókötél + Horvátoknál ha hülyébe futsz kér egy kisebb falapot amit az emelő alá raksz + éket.+ az igazi gyökér hullazsákot is kér, peddig úgy tudom azt már 10 éve nem kell.
Sisakból elvileg annyinak kéne lenni ahányan mentek mert hegyvidéken csak sisakba lehet kiszállni az esetleges hulló kövek miatt, de ez az összes hegyvidékes országra igaz.
Nekem borzasztó tapasztalataim vannak a Horvát rendőrökel, szerencsére idén csak egy állított meg podgradina környékén de tökéletes Baranyai tájszólással kiszedett a sorból hogy magyar mehet tovább ez az elmúlt 25 év egyetlen pozitívuma., bunkó gyökér az összes akibe eddig belefutottam .... -
november 1. és április 1. között minden gépjárműnek kötelező a téli gumi használata, valamint kötelező hóláncot tartani az autóban!
Konzuli szolgálat: BOSZNIA-HERCEGOVINA további hasznos információk része
Mivel nem EU-s ország, esetleg érdemes beszerezni a HU/BH 111 jelű nyomtatványt.
De erre van link a további hasznos információk részben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest