Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Elsőnek azt gondoltam, hogy nem copyizom be csak a linket.. aztán már kimaradt az életemből a link törlése..
Ööö PDF documentum, ha jól tudom ez egy vector grafikus dokumentum, amit akár nevezhetünk képnek is, de annál azért kicsit több.
Nekem nem olyan természetes, hogy egy ''képet'' (PDFet) nem lehet szerkeszteni.
Csak, hoyg tisztán lássunk, van egy PDF-em abban van dokumentum. Amit betudhatunk egy képnek is, de akár egy táblázatnak is. Itt a táblázatba kellen adatott bevinni.. de eddig reménytelenűl nem sikerült.. Tehát a kérdésem, hogyan lehet PDF-be szöveget felvinni, ha már van egy létező PDF-em (editálni), ami eddig kiderült számomra, hogy ez nem is olyan egyszerű művelet. Természetesen itt csak is Acrobatra gondolok. De most keztem más alternatívákat is nézni.
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest