Hirdetés
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Elsőnek azt gondoltam, hogy nem copyizom be csak a linket.. aztán már kimaradt az életemből a link törlése..
Ööö PDF documentum, ha jól tudom ez egy vector grafikus dokumentum, amit akár nevezhetünk képnek is, de annál azért kicsit több.
Nekem nem olyan természetes, hogy egy ''képet'' (PDFet) nem lehet szerkeszteni.
Csak, hoyg tisztán lássunk, van egy PDF-em abban van dokumentum. Amit betudhatunk egy képnek is, de akár egy táblázatnak is. Itt a táblázatba kellen adatott bevinni.. de eddig reménytelenűl nem sikerült.. Tehát a kérdésem, hogyan lehet PDF-be szöveget felvinni, ha már van egy létező PDF-em (editálni), ami eddig kiderült számomra, hogy ez nem is olyan egyszerű művelet. Természetesen itt csak is Acrobatra gondolok. De most keztem más alternatívákat is nézni.
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs