Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
persze igy belegondolva...40% rol indul, de lemerult utkozben, es visszatoltotte a gep40% ra... szoval tolti az, de megiscsak szar...mindegy, kiszedtem egy rossz alaplapbol es most 80%
.
-
maross
nagyúr
es miert nem toltodik fel az elem?
-
Pompi
nagyúr
A Dell Axim X5 szériában a backup battery egy gombelem, azért van benne, hogy ha teljesen lemerül a main battery akkor se vesszenek el az adatok.
Ha le van merülve azt lehet tenni, hogy kicseréledOtt van a gombelem ajtaja a hátulján, egyszerüen benyomod a stylert a kis fekete gombba és kitolod az ajtót, kiveszed az elemet és beraksz egy másikat, standard CR2032-es.
-
maross
nagyúr
kov kerdesem az, hogy vajh mirt ment le egyik naprol a masikra ennyire, es tolteskor sem mozdul..lehet valamit tenni ellene?
-
maross
nagyúr
ahoj. van egy dell axim x5om. van rajta ugye main battery, es backup battery. nos nem is zavarna a tudat, hogy ugy halok, hogy nem tudom mi az, de most mar csak 30% ra hajlando feltoltodni
. mostanaban akartam eladni, de nem akarok senkit atverni. szoval, mi a fenere jo az? volt mikor lemerult 0%-ra, es nem tortent semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Acer notebook topic
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest