Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
persze igy belegondolva...40% rol indul, de lemerult utkozben, es visszatoltotte a gep40% ra... szoval tolti az, de megiscsak szar...mindegy, kiszedtem egy rossz alaplapbol es most 80%
. -
maross
nagyúr
es miert nem toltodik fel az elem?
-
Pompi
nagyúr
A Dell Axim X5 szériában a backup battery egy gombelem, azért van benne, hogy ha teljesen lemerül a main battery akkor se vesszenek el az adatok.
Ha le van merülve azt lehet tenni, hogy kicseréled
Ott van a gombelem ajtaja a hátulján, egyszerüen benyomod a stylert a kis fekete gombba és kitolod az ajtót, kiveszed az elemet és beraksz egy másikat, standard CR2032-es. -
maross
nagyúr
kov kerdesem az, hogy vajh mirt ment le egyik naprol a masikra ennyire, es tolteskor sem mozdul..lehet valamit tenni ellene?
-
maross
nagyúr
ahoj. van egy dell axim x5om. van rajta ugye main battery, es backup battery. nos nem is zavarna a tudat, hogy ugy halok, hogy nem tudom mi az, de most mar csak 30% ra hajlando feltoltodni
. mostanaban akartam eladni, de nem akarok senkit atverni. szoval, mi a fenere jo az? volt mikor lemerult 0%-ra, es nem tortent semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.

. mostanaban akartam eladni, de nem akarok senkit atverni. szoval, mi a fenere jo az? volt mikor lemerult 0%-ra, es nem tortent semmi.