Hirdetés

Aktív témák

 • V/

  Topikgazda

  Az eBay (USA) hirdetésnél magyar szállítás megadása.

  A hirdetésben a szállítási opciók itt adhatók meg: Shipping details

  A magyar szállítás új szállítási szabály megadásával, Shipping policy, Create adható hozzá.
  Az alábbi képeken a javasolt beállítások láthatóak. A szállítás díja 2 kg-ig a Magyar Posta nemzetközi egyéb külföld díjai (elsőbbségi, ajánlott, tértivevényes), de persze függ a termék súlyától, méretétől.
  Mivel több szállítási szabály adható meg, így egy termékre mindig lehet egyedit készíteni.

  Megadjuk a szabály nevét és egyéb információkat:

  A Cost a súly szerinti díjszabás, nem forintra pontos a konverzió, az árfolyam mondjuk a bankunk deviza eladási árfolyama.
  Figyelem a jutalékot az eBay a vételár és a szállítási költség együttes összege alapján számolja fel, nem kell a valóságtól elrugaszkodni és a kategóriánkénti maximum árat túllépni.
  Ha a hirdetési kategória nem engedi meg az adott szállítási összeget, akkor annyira leveszem amennyit még elfogad és az eladási árba építem be a különbözetet.
  Nem szoktam külön országokra díjat megadni, egy van a Magyar Posta adott súlyhoz tartozó egyéb külföldre megadott szállítási díja (elsőbbségi, ajánlott, tértivevényes) forintról $-ra átszámolva, a bankom deviza eladás árfolyamán.

  A Free shipping opciót nem javaslom, ha beépítjük az eladási árba, akkor az magasabb lehet, mit a "konkurencia" ára.

  Az Each additional igényli hogy 0 legyen beírva, ez a több darabos termék esetén a mennyiség függő szállítási díj csökkentése.

  Fontos hogy a feladási idő legalább 10 nap legyen, ezzel tudjuk növelni a várható szállítási időt.

  Szállítási korlátozások megadása (Exclude shipping locations) résznél

  Amit célszerű, az a postafiók (PO.box) és Magyarország kizárása (a postai díjak a külföldi szállítás díjai, magyar vevő nem akar majd ennyit fizetni és ráadásul $-ban.)

  Create exclusion list

  A Show all countries link feladja az ország listát

  A csomag méretei és súlyának (méret, súly átszámító van a Neten) és a termék helyének -Item location- megadása, ez utóbbi fontos, ha nem a valóságnak megfelelően adjuk meg az a hirdetési szabály megsértése.

  Természetesen a szállítási mód elkészíthető a Business policies (saját hirdetési szabályaink) keretében is mert az automatikusan csatolódik a termék hirdetéshez.
  Belépés után, a bal felső sarokban a nevünkre állva, Account settings, My Account-ban Business policies, ott a fizetés (Payment), visszaküldés (Returns) és szállítás (Shipping) szabályok.
  Create policy, Shipping
  Ugyanúgy mint ahogy fentiekben leírva.

  Vissza az Összefoglalóhoz

  [ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés