Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz Till@ #46682 üzenetére

Törölnöd kellene a bankkártyát a PayPal fiókból és 24 óra elteltével próbálkozni.
    De tavaly tavasztól csak a bankoknál a fizetési hitelesítési eljárás jött be, a PayPal-nál nem volt változás, így ezen a hitelesítési részen van a probléma gyökere.
    Akkor hogy jól értsem, a bankkártya csatolás gombra kattintva előtte megadva a kártyaadatokat (ez nem megerősítés) megjelenik a fizetés megerősítési metódus, feladja a hitelesítéshez szükséges jóváhagyási dolgokat (nálam meg kell adnom egy jelszót és azután küld egy sms-ben egy kódot azt beírva lesz a fizetés hitelesítve) nálad is megjelenik minden, mint amikor ezzel a kártyával Interneten vásárolsz, de azután jön ez a hibaüzenet hogy nem tudták megerősíteni, hogy Ön a kártya tulajdonosa.
    Nem kaptak megfelelő adatot a banktól, ennyi. Akkor is ha náluk minden működik.
    A feleséged kártyájánál is "megújítva" a Netes vásárlás engedélye?

• V/

Topikgazda

válasz Till@ #46679 üzenetére

Ez elég speciális megoldás hogy egy számlához két kártya és ott lesz a gond hogy a bank nem megfelelően igazolja vissza a profilok miatt.
    A kártyaszámok ugye nem egyeznek? Vagy ha igen akkor eltérő a lejárati idő és a CVV2 kód sem lehet azonos, bár én nem hallottam olyanról hogy az azonos lenne.
    Ha csak a CVV2 kód eltérő akkor a a bank a feleséged kártyáját veheti figyelembe a visszaigazolásnál és ezért nem tud a PayPal rendszere hitelesíteni. Még mindig nincs a KH banknak virtuális kártyája? Mert az lehet hogy megoldaná a gondot.
    A megerősítés amikor a 400 Ft-ot levonják azt megcsináltad és amikor megkaptad a kódot a terhelés könyvelési szövegben azt beírtad?

• Till@

aktív tag

válasz Till@ #46678 üzenetére

Már nem tudtam szerkeszteni.

Az nem lehet a probléma hogy a bank alkalmazásában, a megbízó neve nem az enyém, hanem az asszonyé a tranzakcióknál ?
    Egy számlánk van, 1-1 kártya saját néven.A bankban csináltattam magamnak saját profilt a netbankhoz, mert korábban az ő profiljával ment az én kártyám megerősítése vásárlás esetén, mindaddig míg nem kaptam új kártyát. Ezután csináltattam saját netbank profilt, és valamiért újra kellett engedélyezniük a netes vásárlásokat.

• V/

Topikgazda

válasz Till@ #46676 üzenetére

Nyilvánvalóan az a banki dolgozó nem ismeri a PayPal működést és ezért monták ezt a hülyeséget, kérdés az hogy megfelelő válasz üzenet megy el a kártyatársaság felé a 0 Ft-os nak írt terhelésről és náluk is előfordul hogy a nálunk minden rendben van szöveg nem igaz.
    Az hogy náluk minden rendben hiba kiszűrhető azzal is hogy egy másik bank bankkártyáját próbálod hozzáadni.
    A sok mókolás miatt beléphetett a biztonsági rendszer a folyamatba és ezért lettáél blokkolva, a böngészős belépést kellene helyreállítani és azután fogaalakozni a kártya témával.
    Javaslatom:
    Ha új router van akkor annál ránézni a biztonsági beállításokra, nehogy ott legyen valami blokkolva és ha nem fix IP címet használsz akkor újraindítással egy új IP cím használata.
    Nem tudom melyik böngészőt használod, de mondjuk Firefox és Edge esetén ha azokon próbáltál belépni, akkor törölni kellene az PayPal sütiket, majd a böngésző gyorsítótárat és újra indítva a böngészőt ezen a linken belépni.
    A böngészőben legyen engedélyezve a felugró ablak, a sütiknél a védelemben ne legyen tiltva a harmadik fél sütik (Firefox esetén a sütiknél a Szokásos beállítás rendben van, ha egyéni a védelem akkor meg ez a jó beállítás a blokkolásnál: Webhelyek közötti követő és egyéb webhelyek közötti sütik elkülönítése) a Veszélyes és félrevezető tartalom blokkolása most ne legyen bekapcsolva.
    Oldal fordítás és reklámblokkoló se működjön.

Ha sikerülne belépni ellenőrizd hogy látod-e a kártyát, ha nem akkor újból felvinni. úgy ahogy az Összefoglaló 3. pont szerint.
    Ha ezután sem megy akkor telefonon lehet segítséget kérni, ők látják a hozzáadási próbálkozást és azt is hogy mi lehet a gond. Ha azt mondják hogy a banknál van elcsúszva a dolog, az elhihető nekik. De meg is fogják oldani, ha mégis náluk lenne gond, mert szerintem ezt a számú kártyát blokkolta a rendszer a nem normális tevékenységek miatt.

• V/

Topikgazda

válasz Till@ #46674 üzenetére

Ugyanazt a kártyát többször leszedni, hozzáadni nem igazán lehet. Blokkolhatja a rendszer.

A kártya hozzáadásnál még ha te 0 Ft-ot látsz is a kártyának aktívnak és legalább 1000 Ft pénzzel feltöltöttnek kell lenni ez akkor már kell, amikor beírtad a kártya adatokat (kártya szám, lejárat dátuma, cvv2- csc kód és kiválasztod a számlázási címet) és a Kártya csatolás gombra kattintsz, ekkor jön a kártyakibocsájtó erős hitelesítéses fizetési jóváhagyás kérése. Ezután jön az a a kiírás hogy sikeresen linkelve, hozzáadva a kártya.
    A későbbi megerősítés esetén meg 400 Ft-ot vonnak, az nem lehet 0 Ft terhelés.

Szóval ha a fentiek szerint ment akkor működni-e kell, de azt írtad hogy sikerült hozzáadni akkor nem egészen világos ez a "nem megerősítés".
    A rendszeres fizetések máshogy működnek, az első kifizetéskor eltárolt kártyaadatokkal dolgoznak, arról szedi le a pénzt, ha a kártya új lesz (új idő, új cvv2 kód) akkor nem fog működni a fizetés.

Mely bank és milyen kártyája?
    Egyébként nem feltétlen kell elhinni a banki szöveget, nekem a megkapott bankkártya cvv2 kódja nem egyezett a banknál nyilvántartottal, nem is tudtam fizetni Interneten amíg be nem mutattam nekik a kártyát, hogy írják már át a kódot, náluk minden rendben van szöveggel ment egy hétig a huzavona.
    Másnál meg nem volt engedélyezve a külföldi használat, vagy az Internetes fizetés. Vagy valamiért a 0 Ft-os terhelést nem megfelelően dolgozza fel, igazolja vissza a banki rendszer.

Esetleg ha magyar nyelven lenne nálad a PayPal akkor állítsd angolra vissza és azután próbáld meg hozzáadni a kártyát.
    Ha nem sikerülne, akkor telefonon lehet segítséget kérni a kártya hozzáadáshoz, de azt a 400 Ft-os megerősítést azt utána neked kell megcsinálni, ha az leakad akkor banki hiba van mindenképp.

Új hozzászólás Aktív témák