Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az hogy ezekről a termékekről nem tudnak semmit, nem csak a banki alkalmazottak hibája. A rengeteg elszaporodó bankfiók miatt egyre többen vannak, de valószínű hogy a képzésük nem megoldott illetve spórolnak rajta. Te a gyakorlatban használod a kártyát nap mint nap, tapasztalatból tudod hogy működik, mi történik ha valami probléma van.
Az ott dolgozó lehet hogy életében nem vásárolt a neten és halvány fogalma nincs mi az a paypal, vagy csak elméletben hallott róla így nehezen fog tudni segíteni neked.Nekem a paypalel volt 3-4 hónapig problémám nem tudtam mastercard deviza konverzióval fizetni a neten csak a paypal sajátjával. Három banknál van számlám, de meg sem próbáltam megkérdezni, mert felesleges időpazarlás lett volna egyáltalán elmondani hogy mi a probléma.

-
kíváncsi
őstag
Ezt éppen előbb írni is akartam, hogy igaz béna voltam, hogy nem kutakodtam de az otpsek se erőltették meg magukat a segítségnyújtás terén, nem igazán bombáztak kreatív ötletekkel. Halvány jelét se adták az otpsek, hogy létezik ilyen. Különben ma kb. 5 percet beszéltem telefonon egy otpsel, bent az otp fiókban 2 embernek is részletesen kifejtettem a problémám, a válasz pedig csak annyi volt, hogy várjak. Erre Tőled jött egy remek tanács és egyből megoldódott a probléma, lehet otp-snek kellene állnod bár lehet elutasítanának azzal, hogy túlképzett vagy

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

V/