Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Megmentené a GPU-s PhysX-et a ZLUDA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
Most ismét megpróbáltam ebből a webshopból vásárolni. Paypalon keresztül, pénzt le is vonta számlámról. Kaptam sm-ben értesítést a levonásról+ webshopból a számlát a vásárlásról és payplaon is ugyan ez, de.... miért írja paypalon statusnak hogy pending ?
A múltkor ugyan nem figyeltem ,de ott az volt a baj hogy a webshop azt mondta ők pénzt nem kaptak, paypal meg azt írta hozzájuk nem érkezett pénz, pedig kaptam számlát akkor is mindkettőjüktől(egyszer csak azt vettem észre rengeteg smsm hogy sikertelen vásárlás ebből a webshopból és törölte paypal és webshop is a kifizetést/rendelést). Írta paypal hogy kérdezzem meg banktól, erre otp írta kivizsgálják, hogy hova tünt a pénzem, szombaton ismét a számlámon volt a lové.Ismét valaki valami ötlet esetleg, lehet megint így járok....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPhone topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Witcher topik
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest