- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
Köszi, írtam nekik, hogy ez van. A kártyán maradt 15 rongy, szóval nem próbaterheléssel kapcsolatos a gond.
Ilyen esetben, amikor arról a kártyáról van szó, amit éveken át használtam ezzel a paypal fiókkal és eleve egy jelszóval védett fiókban férek csak hozzá az adataihoz számomra érthetetlen miért nem tudom azt mondani egyetlen kattintással, hogy ez továbbra is érvényes határozatlan ideig, miért kell nekem ehhez tudni CVC kódot meg kártyavédelmi rendszer meg ég tudja mi.Kitörölni újra hozzáadni meg még levelezni is. Én biztos nem fogok vele ennyit vacakolni, ha erre az üzenetre nem tudnak valami értelmeset válaszolni, akkor más fizetési mód után nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dobozos Asus ROG G614JL/I9-13980HX/16GB Ram/512GB SSD/RTX 4070 8GB/FHD+/165Hz/
- Exclusive ajánlat! Dobozos LG GRAM /i7-1165G7/16GB RAM/512 SSD/16"COL/IPS/Garancia/2560X1600
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/ I7-11800H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 3070 8GB 300 Hz FHD IPS/
- GIGABYTE B760M AORUS ELITE AX
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest