Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
Sziasztok!
CIB-es internetes, azaz nem fő számlára lehet Withdraw-ot kérni?
Refundot azt tudom, hogy lehet, mert azt már kaptam. És vásárolni is erről a számláról szoktam.
De a Withdraw-ot nem tudom... -
lalakov
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Bankfüggő? Erste, hétköznap 6.30-16.00 között működik.
-
lalakov
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Nálam 10-15 perc és felkerül a pénz.
Ha nincs társítva bankkártya/bankszámla, meg tudom változtatni a nevem?
-
aytukabozs
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Mikor beregelsz kapsz egy egyedi azonosítót meg a PP Unicredites forintszámlájának számlaszámát, a megadott számlaszámra elutalod a kívánt összeget, a megjegyzés rovatba beírod az azonosítódat (FONTOS!), és ennyi..
Sajnos ez az eljárás lassú, és az instant topup sem instant annyira mintha társítanál egy kártyát.
Ha társírtod a bankkártyádat sok bosszankodástól megkíméled magad, nem 1 akcióról késtem már le míg arra vártam hogy átmenjen a pénz a PP accountra... -
olivera88
veterán
Kissé láma kérdés lehet de nem használtam még sose Paypalt. Hogy birok utalni pénzt a számlámról PayPalra? Az statusnál meg unverified ír, az mit jelent? Az előző fiókom csak úgy volt és nem lett használva, de akkor még mi országunkban nem volt elérhető a PayPal.
-
olivera88
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi. Akkor tehát törölni kell a fiókot és nyithatok újat.

-
olivera88
veterán
Hol lehet a PayPalban az országot megváltoztatni? Sehol se találom.

-
pr3torian
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
persze, tuti hogy tőzsdéznek a pénzzel! 3-4 hét rohadt sok idő a pénz megforgatására, és irdatlan pénzösszegekről lehet szó ha több tízezer ügyfél sok ezer forintját késleltetik. Sok tízmilliós tételekkel már egész szép hasznokat lehet hozni a tőzsdén az ügyfél meg kussoljon úgy se tud mit csinálni

-
szmyky
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hát a 10 nap már rég letelt, ez aug. 4. történt...
Mindegy várok, valahol azt is írja a PP, hogy előfordul, hogy 30 napot várni kell mire megérkezik! -
szmyky
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
szmyky
aktív tag
A paypal üzent, hogy a minideal visszaküldte a pénzem, majd még aznap továbbutalták a kártyámra...ott vannak a kivonatok a tranzakciókról!
Ezek ellenére előfordulhat, hogy a minideal nem is utalt pénzt? -
KamuMazsola
őstag
Nekem a refound megjött 2-3 nap alatt. Ebay-es vásárlás és ott is egyezkedtünk az eladóval. Igaz kis összeg volt.
-
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
Csongii
üzenetére
Én egyetlen egyszer utaltam, évekkel ezelőtt, amikor először használtam a PayPalt.
Azóta meg csak és kizárólag a webkártya. Ott is hamar megtanulta az ember, hogy ne a PP-vel váltasson, mert jóval többe kerül.
Ettől egyszerűbb és gyorsabb (illetve biztonságosabb) módszert nem gondolom, hogy az utalás jelentene.
Pl. most böngészés közben találtam egy akciós telefont, raktam a kártyára pénzt és meg is vettem. Mire a bankból intézkedni tudtam volna, már rég vége az akciónak.
-
Csongii
csendes tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Mert egyszer próbáltam elektronikus úton, és valahogy nem úgy jöttek ki a számla számok.
-
Csongii
csendes tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni, elég régóta használok PayPal-t mint fizető eszközt és eddig minden alkalommal az Unicredit bankon keresztül sima befizetéssel töltöttem fel az egyenleget de már másodszor fordul elő hogy sehol a pénz, ilyenkor vissza küldik postán de ez legalább egy hónapot vesz igénybe. Mivel nekem jelenleg sehol sincs egy banknál sem számlám és hasonlók az volna a kérdésem hol érdemes nyitni egy számlát ahonnan egyszerűen tudnék utalni, esetleg Budapest bankból lehet utalni PP számlára?
Előre is köszi! -
Végre ideért a refund. El sem hiszem. Két napja, észre sem vettem (nem jött értesítés, gondolom úgy kezelik, mint a bank jussát). Összességében 20 nap kellett hozzá, nem kapkodták el...
-
ouzohuto
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
5 napja. Szoval, ha nagyon nem akarom beszo..niiii akkor ha nagyon nem igyekeznek irjam oda hogy i want full refound es tegyem claimbe?
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
[lejárt a szerk idő]
Hány napja van nyitva a dispute amúgy? Mert úgy rémlik 20 napig lehet ebben az állapotban az ügy, és ha addig nem eszkalálsz akkor automatikusan lezáródik. -
ouzohuto
senior tag
válasz
ouzohuto
üzenetére
Szaisztok!
Újfent kérdés a témában.
Ha arra jutunk, hogy küldenek egy másik telefont, egy cserét satöbbi garanciába, HA azzal gond van a paypal még mindig véd?Meddig él a paypal védetség egy disputnál?
Remélem úgy, hogy megbeszéljük, elküldik, megjön, minden ok és lezárom.
Szerintetek? -
keffir
újonc
Sziasztok! PayPal számlát szeretnék nyitni, s olyan takarékszövetes számlát kapcsolnék hozzá amin két tulajdonos egyike vagyok. Vajon nem lesz gond ha pénzt akarok majd kikérni a PayPal-ról ilyen számlára? Jól tudom, hogy a név sorrendje miatt regisztráláskor a first name-hez kell a vezetéknevet és a last name-hez a keresztnevet megadni? Mindkét nevemben van angolidegen ékezetes betű, azt gondoltam, hogy ékezetek nélkül adom meg a nevem, hogy ne legyen keveredés, vagy épp ezzel okozok problémát, mert az ékezetek miatt nem egyezik majd teljesen a takarékos számlán levő névvel? Bocs hogy hirtelen ennyit kérdeztem, előre is nagyon köszi a segítséget.
-
ouzohuto
senior tag
Na tovább írom az offot
Bocsi de nem hagyom offba bár lehet le basz to engem ezért 
Nah feladtam ma vissza a rossz K1S-t. Írta az antelife utolsó üzenetében amire még persze nem válaszoltam semmit, hogy ha visszaküldöm és megkapják a tracking numbert válasszak másik telefont és elküldik nekem.
1. Tudom még mindig írhatom, hogy leszarom és jöhet vissza a money, majd ugye...
2. Választok új telefont.
2.1. Kiválasztom és honnan jön?Mert ha kínábol akkor lehet hogy kell vámot fizetnem?Esetleg felhívom a vámosokat, hogy garanciába jön egy új telefon és nem kérem kifizetni a vámot?
2.2. Spanyolból jön és nem kell?
2.3. Milyen értékben nézhetek?150 volt a telefon és 25 a spanyolból jövés.Remélem tudtok segíteni és valaki már volt ebben a cipőben.
-
jniki82
újonc
Köszi!Akkor várok türelmesen!
-
jniki82
újonc
Sziasztok!
Tegnap nyitottam paypal számlát nem rendeltem hozzá kártyát bank számláról utaltam pénzt a pp számlára.A kérdésem az lenne, hogy mennyi idő alatt ér így át a pénz?
Köszi a segítséget -
lalakov
senior tag
Az elsődleges pénznem a Paypal számlámon a forint természetesen, de van mellette 0-ás dollár egyenleg is. A kérdésem az lenne, ha kapnék pénzt dollárban, akkor azt hagyhatnám dollárban a számlámon és később fizethetnék belőle dollárban mindenfajta valutaváltás nélkül? Illetve ha dollárban fizetek a "barát" funkcióval, az is díjmentes-e?
Köszönöm.
-
-
Tendd
tag
Megnéztem a paypal szabályzatát, mely szerint a valutaváltás díja 3,5% eur-ra. Dollárban nem is enged utalni, automatikusan kiírja euróban is az összeget utalás előtt. A dollár előtt "összeg:" míg az euro előtt "bruttó összeg:" szerepel, gondolom azért mert majd levonják utalást követően a 3,5%-ot. Jól értelmezem?
-
Tendd
tag
Sziasztok!
Paypal számlámról szeretnék utalni a bankszámlámra. Eddig csak eurót utaltam euró alapú otp-s számlámra (szlovák), így semmilyen levonás nem történt. Most viszont dollárt utalnék, ráadásul nagyobb összegben. A paypal alapból euróban is megjeleníti a dollárt. Ez az átszámolt összeg érkezne meg a bankszámlámra, ha utalnék? Olyasmit olvastam eddig, hogy paypalon tudok váltani euróra és azt elutalni; vagy dollárt utalok és a bankom váltja át automatikusan euróra. -
ouzohuto
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Zsír köszi!
-
ouzohuto
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszi!
Először disputolok szóval kell a megerősítés

Szóval azt írom nekem kell a full refund és visszaküldöm a telefont. Namost. indítsam is el a telefont vagy először meg kell születni valamilyen döntésnek vagy mi?Nagyon hülye kérdéseket teszek fel? :S
Előre is köszi!

-
aytukabozs
addikt
válasz
ouzohuto
üzenetére
Nyitott dispute mellett más semmit ne beszélgess velük emailben, csak PP felületen.
Az antelife-nél alap hogy javítani akarnak ne törődj vele, kérj full refundot (a visszaposta költségét sajnos bukni fogod) de javítgassák csak maguknak a telót, (illetve annak a szerencsétlennek aki majd a következő villámakcióban megkapja :/)
Szóval ragaszkodj a pénzedhez, ha még napokig üzengetnek a dispute-ban hogy küldd vissza (fognak ebben biztos vagyok), akkor meg CLAIM-mé fokozod a dolgot és bízol a PP-ban.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
ouzohuto
üzenetére
Mint írtam elindítottam a vitát paypaon az antelife felé a K1S touch és kemény hardveres problémával. Most jött tőlük a levél, hogy csak kínába küldhetem vissza és JAVÍTJÁK!Mit? Szerintetek ez lehetséges?
3 probléma:
1. Ez a touchos mittodomén lehet javítani ok.
2. Kamerája fos a zöldülés ott van azzal ugyse tudnak tenni semmit. a videót még nem is mondtam ugyanis azt is kipróbáltam és fos az is persze és rögtön beleugrik és kb 4 métert hátra kell mennem hogy felvegyek valamit....
Na szerintetek ha megírom nekik, hogy nem kell a telefon kérek vissza a pénzem az reális?(szerintem igen de hátha van tapasztalt ember ez ügyben.
Ja felajánlották küldenek másikat is ha kell, bár ez az első email volt és csak annyit írtam vissza rá, hogy mit tudnának ajánlani?
1. Most a paypal védelem ilyen disputenél meddig tart?
2. Visszaküldöm megérkezik és csak akkor kapok vissza akármitis?
3. Másik tlefont küldenek nekem arra lesz még bármiféle paypalos védelmem?(tippem az, hogy nem)
Ha erőszakolva akarom hogy márpediglen kérem vissza a pénzem mit írjak? -
aytukabozs
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Mivel a te tranzakció részleteződben is szerepel hogy 60 napod van vissztéríteni a pénzt, így feltételezem a vevődében is szerepel legalul a lehetőség hogy jelezze ha valami gondja van.
De ez innen nem derül ki, csak logikázom.
Ha nem sima PP átutalás volt hanem fizetési meghagyást vagy számlát küldtél és az alapján fizettek ki, akkor refundolható is elméletben. -
pr3torian
csendes tag
válasz
szmyky
üzenetére
nekem se válaszolnak az emailre! de eddig mindig megjött a refund ha pár nap el is telt. Az a durva hogy nem egyedi esetről van szó, hanem veled is ugyanez történt! légyszives üzenj ha bármi fejlemény van vagy megtudsz valamit, én is bemegyek a bankomba intézni valamit!
-
szmyky
aktív tag
válasz
pr3torian
üzenetére
Remélem azért el nem tűnik a pénzem, azért az pofátlanság, hogy nekem is pl. 154$ -om van náluk és nem jutok hozzá már 21napja ... ez azért nem kis pénz magyar viszonylatban.

Még várok egy 10-14napot aztán felhívatom őket egy perfect angolos haverommal, mert az emailre nem válaszolnak! -
-
cof
veterán
Üdv!
Egyik barátom regisztrált egy ebay fiókot, és hazai netbankon keresztül szeretett volna paypal számlára pénzt utalni. A paypalon megadott unicredites számlára utalt is, de névhez paypal inc-et (mint kiderult ide a regisztrált nevet kellett volna) közleménybe meg semmit sem írt (ide kellett volna az id?), a gond ott van, hogy ő sem kapta meg a pénzt paypalra de a magyar számlára sem érkezett vissza, sajnos angolul nem tud így nem tudja felvenni a paypallal a kapcsolatot, az egyik unicredit fiókban már volt benn de ők is azt mondták, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Valakinek lenne valami ötlete, tanácsa, hogy a pénzt hogyan tudja visszakapni? Köszi.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ertem Es koszonom, akkor megbombazom holnap az anti life emailjeit is ezzel.
Koszonom!
-
aytukabozs
addikt
válasz
ouzohuto
üzenetére
A dispute az még nem a PP hathatós közreműködésével zajlik ők csak a felületet biztosítják hozzá. az meg az antelife-on múlik mikor válaszolnak.
Ha nem teszik rövidesen (~7 nap), vagy nem tudtok kiegyezni kecske-káposzta megoldásban, akkor továbbtolod a dolgot claim-be, innentől fog a PP foglalkozni az üggyel érdemben. -
ouzohuto
senior tag
Sziasztok!Nemreg egy rossz Telefon miatt nyitottam reklamaciot a paypalon(item dispute, must more Es video a a gyari hibarol). Hogy megy ez, mikorra kapok valaszt?Illetve az arut elotte utana kell visszajuttatnom(spanyol AntElife), vagy ha megegyezunk ad egy cimet elkuldom soda Es majd akkor kapom vissza a penzem?
Elite is koszonom segitsegeteket!
-
szmyky
aktív tag
válasz
laciba77
üzenetére
Sajnos akár 30nap is lehet...ha szerencsés vagy, akkor 8-15nap.
Nekem aug 4. óta nem jön a pézem és az email pedig feledős, mert szarnak válaszolni!
...ez van!
Refundolásnál a PP eszméletlen gáz...sajnos visszaélnek azzal, hogy fizetés terén meg az egyik legjobb a védelem miatt. -
laciba77
tag
Csütörtökön indítottam egy átutalást a paypal egyenlegemből az OTP-s számlámra. (kártya nincs megadva) Pénteken a tranzakció státusza completed lett, a pénz viszont nem érkezett meg. Ez rendben van -e, illetve ha igen mennyi az átfutási idő? Első ilyen tranzakcióm visszafelé. Kösz előre is.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Ahogy már elkezdték kibontani feljebb, ha csinálsz elektronikus számlát, vagy ha fizetési meghagyást küldesz (termékért, vagy szolgáltatásért) akkor az refunolható ugyan úgy mintha boltban vásárolt volna a vevőd (ha nem kapja meg, vagy nem azt amiért fizetett, vagy nem olyan állapotban stb...).
Ha simán átküldik a pénzt akkor valszeg nem tudják visszavonni. -
Anonymusxx
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
még csak tervezek, szeretnék majd eladni, max pár ezer ft értékben... viszont nem hivatalos helyről, tehát nem e-bay vagy ilyesmin keresztül, hanem csak meghirdetem..
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nem mindegy, hogy fizettél valamiért (termékért, szolgáltatásért), vagy átutaltál másik PP fiókba, és milyen módon tetted ezt! Te fizettél, vagy neked fizettek, vagy esetleg csak ilyet tervezel éppen csinálni, stb...
-
Anonymusxx
senior tag
Mintha régebben olvastam volna olyasmit hogyha valaki paypalra fizet valakinek, akkor valahogy vissza tudja vonni az átutalását. Erről tudna valaki részletesebben írni?
-
JSaN
addikt
koszi, akkor nem lehet.
-
JSaN
addikt
Udv
Olyat tudok csiinalni hogy paypalrol kuldok penzt egy random bankszamlaszamra? paypalomon most le van valasztva minden,csak magaban vanes ugy szeretnek egy bankszamlara penztkuldeni. -
-
Cyrin
addikt
válasz
horvathd
üzenetére
Ott a pont, mekkora bukó, különösen, hogy van mastercard-om is

"A bankkártyás tranzakciók elszámolása során alkalmazott árfolyamok
Visa típusú bankkártyáknál a Nemzetközi Kártyatársasággal kötött megállapodás alapján, a nemzetközi forgalomban bonyolított költések elszámoló devizaneme USD.
MasterCard kártyáknál - szintén a kártyatársasággal történt megállapodás szerint - az Európán belüli forgalom elszámolása EUR-ban, a tengerentúli költések elszámolása USD-ben történik."
-
Cyrin
addikt
válasz
llaszlo
üzenetére
nade pl akkor itt mi történt?
fizettem paypal-lal 276.23 EUR-t, banki átváltással VISA internetes kártyával, ami a ft számlához van kötve.
erre a közlemény:
Saját számla:
276,23 USD 376,23 239,87140819Partner számla:
Átváltási árfolyam 239,87most miért váltotta az EUR-t át USD-re???
-
RPka91
tag
Sziasztok!
Pénzkivétnél nem fog gondot okozni, hogy fordítva vagyon írva a nevem?

-
Delaghetto
csendes tag
válasz
Delaghetto
üzenetére
Okés rájöttem!
Az én hibám volt!
azt nemtudtam hogy 1$-al előbb terheli majd a 400ft-
(Nemvolt elegendő az "anyag a kártyán
) -
Delaghetto
csendes tag
jó reggelt mindenkinek! Új kérdésem lenne Paypal OTP-hez való csatolásánál!

Mostmár megvan a "WEBkártyám"
OTP-nél igényeltem paypalon be írom tovább is megy erre Link your card megvolt de ezután a Start process to confirm your card-nál egy ilyen hiba üzenet fogad amikor COnfirm-ot nyomok:
The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.Megnéztem a webKártyám OTP netbankon és 239 ft (kb 1$ szerintem) eltünt...
Valaki ezt érti???Nemjutok ezen túl...Persze OTP nemtud segíteni semmiben...Próbáltam.
-
qfm
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Egy biztonsági eszközöket forgalmazó cégről van szó. Igazából a probléma annyi velük, hogy van express paypal is az oldalukon, de mikor arra megyek, és beírom a nevet-jelszót, ahogy szoktam fizetni, bejön utána még a cégnek egy összegző lapja, ahol kérik hogy nézzem át az adataim, és fogadjam el. Ezen az áttekintő oldalon a végösszeg 300 euroval több, mint amennyit a paypal írt, és amennyinek lennie kellene. Tartok tőle, hogy ha leokéznám, nem a korábban kalkulált összeget vonná le. Ezért olyankor mindig kilépek, így nem nyúl a pénzemhez. Ezt leírtam nekik hibajelentés formájában, és ekkor javasolta hogy megcsinálja kézzel a rendelést, és küld money request-et, mert nem tudják mi lehet a hiba.
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Paypallel fizetni akartam. Nem volt a számlán elég pénz. Gondoltam hozzá adom a bankkártyámat. Be is írtam mindent. De nem engedi hozzádadni. Dokumentumokat kér, fel is töltöttem, de még mindig nem tudom megcsinálni. Tudnátok segíteni ezt megoldani?
Köszi -
attilalr
újonc
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm, már így is sokat segítettél

-
válasz
attilalr
üzenetére
Azt nem tudom, hogy regisztrálatlan felhasználók esetén is csak egyszer veszi-e le, vagy mégis nyilvántartja valamiképpen a PP, hogy már használtad az adott kártyát, és akkor legközelebb nem fogja levonni! Minden esetre, amint azt fentebb is írtuk, a pénz nálad marad, azt nem fogják levonni, csak próbaterhelés történik! Mivel nem próbáltam regisztráció nélkül a PP-t, így ezekre én nem tudok válaszolni!
-
attilalr
újonc
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem. Akkor az 1 USD minden fizető felhasználó esetén csak az első vásárlás alkalmával zárolódik, aztán vissza is kapja? Mert ha igen, akkor ezt fel kell tüntetnem valami nagyon látható helyen, mert sokan használnak a neten olyan kártyát, amin minden vásárlást megelőzően beállít egy limitet, ami általában a pontos összeg, amit egy termékre vagy szolgáltatásra költ. Másik az, hogy vajon ezt azoktól terheli be, akik először vásárolnak az én oldalamról, vagy csak azoktól, akik először vásárolnak paypalon keresztül?
-
válasz
attilalr
üzenetére
Ezt biztosra nem tudom, de a regisztrált felhasználóknál van olyan, hogy új kártya hozzáadásakor befoglal 1USD-t a számládon, amit nem vesz le, így néhány nap után vissza is kapod! Na most az összeg gyanúsan erre hajaz itt is... Nem lehet, hogy csak befoglalta, de nem vette le a számláról, amolyan "próbavásárlás" címen? Majd figyeld pár nap múlva a banki egyenleget!
-
attilalr
újonc
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt nem értem. Működik. Semmit nem csináltam. Lehet azért mert eleredt az eső? Mindegy. Csak két dolog bosszant:
1. Mi van, ha átadom a rendszert és egy hét múlva megint nem fog menni.
2. A szolgáltatás ára 690 Ft volt. Azonnal kaptam egy smst a vásárlás után, hogy "Sikeres kártyás vásárlás 235Ft PAYPAL", aztán egy másikat: Sikeres kártyás vásárlás 690 Ft PAYPAL"
Vajon mi lehet a 235 Ft? -
-
attilalr
újonc
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Erre én is gondoltam, hogy az oldalnak kéne valami jogosultság, de a support nem reagál a levelekre.
-
válasz
attilalr
üzenetére
Igen, amint mondtam is, IP cím! Valamiért Magyarországról (vagy csak a Te oldaladról?) nem akarják engedni az ilyen tranzakciókat! Nem vagyok PP guru, csak kontárkodok itt, de várj, hátha jön valaki, aki tudja mi a teendő ilyenkor! Még azt is el tudom képzelni, hogy mint eladónak kellene valahogyan regisztrálnod magad a PP-n, vagy valami egyéb belső beállítás lenne, hogy elfogadjon regisztrálatlan felhasználóktól is bankkártyás fizetést! Ehhez olyan valaki kellene, aki jártas az eladási oldalról is PP-ben, de én csak mint vevő használtam eddig, azt sem olyan rég óta!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bocsi de nem hagyom offba bár lehet le basz to engem ezért

V/