- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bob007
csendes tag
Sziasztok.
A vettem egy HP Photosmart 5510 All In One nyomtatot. Sok féle leírás van a neten, ez az aminek van Wifi-je is. ez A patron amit adtak hozzá HP 364-es sima nem XL-es.
Lassan kifogyóban az összes színem és szeretnék valami gazdaságosabb megoldást találni az eredeti patron vásárlása helyett.
Tudok ajánlani valami olcsó megoldást (házi utántöltés, utángyártott patron vétele, utántöltés boltban, stb...) Azt a megoldást keresem ami gazdaságos sok nyomtatáshoz, mivel nekem nagyon sok színes oldalt is ki kell nyomtatnom néha legjobb minőségben is...Eddig házi után töltésen gondolkodtam, de nem tudom, hogy most a chippel mit kell csinálni? Az nem tiszta, hogy e ilyen resetelő, vagy más trükk, illetve mit fogok látni a nyomtató tintaszint kijelzőjén ha csak 1xrűen teletöltöm tintával? Igazából a szintkijelző se fontos ha van benne és nyomtat, nem pedig azt irja ki hogy üres a patron...
Köszönöm a segítséget, és útbaigazítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged