Hirdetés
- OLED TV topic
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Kis kihagyás után újra itt.
Köszönöm mindenkinek, aki segített tippeket adni a coc assasin karakteremmel kapcsolatban.
Megfogadtam és elég jól boldogul a mapokon azóta a karim.
Tier 6 sárga mapoknál akadtam el és azóta a tier 7-esek is könnyen mennek.
Vettem starkonja macifej sisakot és 6 linkes caracass jack armort is, továbbá új kesztyűt és star of wraecast ruby amulet -et. A gemeket is az előírás szerint használom.Most a craftolás érdekelne.
Esett Tier 7-en egy elég jó gyűrű. Shaper.
6 tulajdonság van amit ad. Azt írták rá, hogy már nem lehet rá kraftolni többet.
Orb of annulment- el kell belőle valamelyik értéket kitörölni és rákraftolni.
Még nem csináltam ilyet.A craft benc-ben kell dolgoznom?
Ha annulment- el kitörlöm valamely értékét, meg tudom határozni hogy melyiket töröljem?
Hogy és hol tudom kiválasztani, hogy mit kraftoljak rá? Randomba kraftol, vagy én adom meg mit akarok rá kraftolni?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest