Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
freddirty
üzenetére
Biztosan le fog esni a hétvége után a játékosszám, részben pont a kapjátokbe próbálkozók miatt. Szerintem az egy-két hétnél itt azért lassabb lesz a csökkenés, mert hiába több ezer óra játék, megnézve az ascendancy-ket, mindegyik új, nem lehet ráhúzni egy az egyben valamelyik korábbira. Szóval szerintem sokan fognak próbálkozni, tesztelgetni a lehetőségeket. Plusz ne feledjük, eleve a classok mindegyikéhez jön még egy asc, jön még új class (druid), hiányoznak skillek (pl. righteous fire), amelyeket tudtommal az EA alatt folyamatosan akarnak bevezetni. Én biztosan majd csak januárban kezdek, de az eddig látottak alapján aligha játszom ki akár csak az engem érdeklő típusokat pár hét alatt.
Ugyanakkor aki valami tök mást vár, mint az 1, az tutira csalódni és fanyalogni fog. Nem véletlenül nem Időrabló 1, hanem PoE 2 a neve nyilván amit lehetett és amit érdemes volt, azt átemelték az 1-ből. Aki sokat fog játszani vele, annak egy idő múlva a legszopatósabb bossfight is rutin lesz, akkor is, ha tök más, mint amilyen az 1-ben volt. Erre szoktam azt mondani, hogy ha valaki unja, hogy mindig halat szolgálnak fel, az ne menjen halvendéglőbe, mert nem a szakács tehet a dologról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózatokról alaposan
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Projektor topic
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs