Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
ROBERTOH #231 üzenetére
Még szép, a fájlrendszert az oprendszer támogatja, nem a fájlrendszerek támogatják egymást.
Képzeld el, hogy az oprendszer egy autó, ami támogatja az aszfaltos út, földút, sőt még a kavicsos út használatát is. Innen kezdve az autómmal bármit át tudok szállítani földútról a kavicsos útra, még szép. Még akkor is, ha aszfaltról startoltam, vagyis bootoltam, ez már tökmindegy.
Én bármikor kicserélem az autó alatt még az utat is. Vagyis az XP-t lemásolom Total Commanderrel, közben jól össze-vissza tömörítem ZIP-be. Partíciót formázom bármilyen támogatott fájlrendszerre (akár FAT16-ra), vagy FAT32 / NTFS-re és clusterméretet változtatok, ahogy épp nekem tetszik, XP-t visszamásolom (autót visszatolom), már szalad is.
Az Easeus talán nem jó bootszektort ír fel, vagy elfelejtetted aktívként megjelölni, különben is lehetőleg mindig az oprendszer saját formázó programját kell használni, nem pedig külső programokat. Egyrészt sok esetben felesleges is mást használni, továbbá az idők során az NTFS-t is fejlesztik, csiszolgatják, úgyhogy legbiztosabb a hozzávaló program használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bittorrent topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest