Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
Köszönöm! Jó idő van, simán meg tudod csinálni a csiszolást is!
Nagyon fontos a maszkolás! A többit tényleg nem tudod elrontani. kb 400-as papírral lehet kezdeni aztán 600, 800, 1200, 2000. Papírtípusonként max 10 perc/lámpa. Egyszer megcsinálod, utána évente csak átpolírozod. Nem érdemes lakkozni sem, esetleg fólia, de azt bonyolultab beszabni és feltenni.
Amikor csiszoltam, még messze nem volt tervben, hogy egyszer lesz belőle videó. Elvileg jön majd Audi lámpa, azon megmutatom.
-
csiga8
senior tag
Mi mindenre jó egy Parkside akkus fúró....
Fényszóró polír percek alatt Parkside akkus fúróval [link]
-
csiga8
senior tag
Hátha valakit érdekel, tavasz van, metszés ideje.
A videóban szereplő ARS 120EU 10.000 Ft jelenleg, én még picivel olcsóbban vettem.
A lényeg a Parkside akkus metszőolló, az első részben öszehasonlítom, a másodikban szétszedem, élezem, zsírzom.
első rész: [link]
második rész: [link]
Az akkus nem rossz cucc, de nem véletlenül csak 20 mm-ig tesztelem, megerőltetni nem érdemes, a komolyak kb 10X ennyibe kerülnek. Nem véletlenül...
Viszont zsírozni, olajozni már mindjárt újonnan érdemes, az élezéshez meg adok tippet, be is mutatom.
-
csiga8
senior tag
válasz
szabzoltan1 #364 üzenetére
Nem ismerem, nem néztem utána, de lebeszéllek róla. Az akku lesz a leggyengébb pontja, meg egyébként is...
Tegyél még hozzá, és inkább egy beugró Yatot vegyél: [link]
Nézz utána, milyen vélemének vannak róla. Ezt legalább használni is tudod.
Vannak a Parksidenek viszonylag jó cuccai , de szerintem sem ez, sem a pici polírozó gépük nem az.
-
csiga8
senior tag
Parkside élező kő [link]
-
-
csiga8
senior tag
Lesz majd bemutató erről is. Az egy MOSFET, ami leég, és nagyon vigyázni kell, mert amit ráírnak az eszközre, hogy bírja a 185W-ot, annak kb a fele ( talán) igaz.
Több dolog miatt tud leégni, nekem a hűtőtartó repedt meg, nem vettem észre....
Most jött meg minap a másik MOSFET.Pasztát élből cserélni kell, az egy vacak gyurma, amit alátesznek a hűtőnek.
Ha képben vagy a határokkal, sokáig elketyeg, és mindenhol írják, hogy pontos.
Sok "tuningolós" videó van róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Peugeot, Citroën topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest