Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Persze akkor így érthető, hogy nem startolsz rá. Nekem csak 2 buta akkum van, nekem sokat számít hogy az okos 4Ah-s pont akkora, mint a 2Ah-s buta akku.
8Ah-st meg az akkus reflektorhoz vettem. Majdnem egy napig megy róla (persze nem full fényerőn)Ennél is előny az okosakku, mert azon keresztül ki is lehet kapcsolni a lámpát nem kell odamenni és megvakulni
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem nagyon bejön.
Egyik nagy előnye hogy az áramkorlátot feljebb tudod venni az akkuban, tehát a csavarozó jobban teker.
A másik előnye töltésnél jön, megfelelő töltővel pontosan látod minden paraméterét (hőmérséklet, feszültség, hátralévő töltési idő). -
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem jópár éve megvan a nagytesó. Kerékcseréhez tuti nem cserélném le, ellenben kisebb feladatokhoz jól jöhet egy könnyebb kivitel. A nagytesó elég nehéz a 4/8Ah akkuval
Akku témára: persze ez mindig ilyen az elején. Ugyanakkor összességében még így is olcsóbb a 12V kivitel, mint a 20V (gép+akku)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest