- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Alapvetően poénkodtam. Igen, vannak olyanok, vagyis leginkább csak hasonlóak - mert talán csak gamer, nem pedig "normális" kinézetűek. A gamer kinézet meg nekem többnyire ouch. Nem vagyok már 14 éves
(hanem 41 leszek). 27-28"-on amúgy nagyon jó lehetne egy normális kinézetű, vállalható árú OLED monitor.
-
cucka
addikt
Annyiban nem mindegy, hogy a standard 1440p felbontás pont "ráilleszkedik" az 5k-ra, éles marad a kép. Régen be kellett kapcsolni ehhez valamit az nvidia control panelben, hogy ne mossa szét a pixeleket.
A 60hz - igen, ez nem játékra van kihegyezve, sőt, igazából ezek az 5k-6k monitorok főleg mac-hez jönnek jól. -
Mondjuk a játékok tekintetében teljesen mindegy, mert
1) Ha modern címekkel játszol, nincs az a hardver, ami ilyen felbontás mellett korrektül élvezhető frame rate-et produkál, pláne, ha még szénné butítani sem vagy hajlandó mindent.
2) A 60 Hz még Windows ablakok mozgatásakor is ouch. Egy Heroes 3 vagy Fallout: Tactics partihoz megteszi.
-
cucka
addikt
Ennek a 27" 5k kistesóját használom. Jó cucc, tudja, amit ígér, viszont Magyarországon elég nehéz beszerezni.
Ez a 6k verzió nagyon tetszik, de tartok tőle, a 6k felbontás és a hozzá adott kalibrátor miatt az ára a 7 számjegyet fogja közelíteni.(Illetve nem tudom, a 6k hogy működik windows meg játékok alatt. Az 5k előnye, hogy az a 1440p felbontás duplája mindkét irányba)
-
bteebi
veterán
"A szóban forgó, egyelőre kérdéses vételárú típus 31,5 hüvelykes IPS panelje ugyan csupán 60 Hz-es, de 6016x3384 pixeles felbontással rendelkezik"
Egy ugyanilyet kérnék OLED panellel és 4K felbontással... meg mondjuk 4-szer annyi Hz-cel.
A többi stimmel. De akár 27-28"-os is lehet.
Amúgy még az originált se olyan rossz, annak ellenére se, hogy IPS. Grafikus munkákhoz nem is lesz rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hírünkben egy 216 ppi-os, 6K-s jószágot, egy 282 ppi-os, mobilis példányt és egy több, mint 4 méteres képátlójú monstrumot mutatunk be.
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Acer Nitro xv272uf3 , 300hz , 2k, 27" ,2027.11 ig gari
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest