Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok !
Tv vásárlás előtt állok, a kiszemelt egy 46" 650E.
Végigolvastam az egész fórumot és segítsetek összegezni légyszi az infókat:
1) Ezen a tv-n már a felirat nem olyan mint a régi modelleken, hogy háttér nélkül világos betük (olvashatatlan), hanem fekete háttérrel fehér betü ? (méret/pozíció stb. értem, hogy nem állítható
de az első verziónál jobbnak hangzik így is)2) Ez már nem csak bizonyos mappákból olvas filmet mint a régebbi modellek (windows filmek mappa stb) hanem bárhonnan amit megtalál a hálózaton ? NAS-ról is simán, ahogy olvasom...
3) NTFS-re formázott vinyóról is simán lehet filmet nézni, csak felvenni nem hajlandó rá ? (itt jön csak a FAT, exFAT korlátozás ?)
Tehát a fentieket jól értelmeztem ?
Ha van köztetek olyan, aki DVB-C-n keresztül tv-zik, akkor érdekelnének a tapasztalatok. (nálunk Digi van, úgyhogy ez lenne az alapértelmezett jelforrás)
Ahogy olvasom menüje gördülékenynek/használhatónak tűnik, ez stimmel ? (LG topicban pl. panaszkodtak lassúságra/akadozásra)
Anno volt szerencsém egy Pana TV-hez, aminek a menürendszere/távirányítója olyan szinten testhezálló volt, hogy fél óra alatt kiismertem magam rajta - ezt remélném most is. Jut eszembe az "okos" távirányítójáról tapasztalatok ?
Gondolkoztam más tipusban is, de a mostani 5 év garis akciójukkal verhetetlennek tűnik számomra, hacsak el nem tántorítotok valamivel
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest