Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TONY68
csendes tag
Nos volt szerencsém
''Hali01'' poriggyalázott FZ20-asát megszereznem. Az első komoly bevetés egy 20 órás szlovákiai kiránduláson volt. 2 akksival indultam -1 eredeti 1 utángyártott-. A kettő kb 8 órát bírt, 400 képet csináltam, aminek felét töröltem is. Na meg állandóan próbálgattam a masinát. Vakut ekkor még nem használtam. Kb 45 perc töltés után még csináltam vakuval ~60 kockát, aminek szintén felét töröltem és még nem merült le az újratöltött. Az utángyártott valamivel -45 perc- tovább bírta mint az eredeti. Az meg eszembe sem jutott hogy a keresőjét használjam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Amazfit Active okosóra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
''Hali01'' poriggyalázott FZ20-asát megszereznem. Az első komoly bevetés egy 20 órás szlovákiai kiránduláson volt. 2 akksival indultam -1 eredeti 1 utángyártott-. A kettő kb 8 órát bírt, 400 képet csináltam, aminek felét töröltem is. Na meg állandóan próbálgattam a masinát. Vakut ekkor még nem használtam. Kb 45 perc töltés után még csináltam vakuval ~60 kockát, aminek szintén felét töröltem és még nem merült le az újratöltött. Az utángyártott valamivel -45 perc- tovább bírta mint az eredeti. Az meg eszembe sem jutott hogy a keresőjét használjam