Hirdetés
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attilav2
üzenetére
OpenWrt-t nem szeretem. Régebben még TP-LINK WR1043ND-n próbálgattam, de nagyon nem fogott meg. Még a LuCI előtt volt a WebIf vagy mi GUI rá, az egy szimpatikusabb felület volt, aztán később Gargoyle-t használtam egy ideig, de mindig hamar elegem lett belőle.
Igen, Tomato csak BroadCom alapú vasakra van, és bár nemrégen elkezdték az AX ágat fejleszteni, azzal se haladnak sehogy se, szerintem kb. reménytelen is, hogy valaha lesz belőle valami. Jelenleg úgy áll a project, hogy az ASUS GUI alatt fut, amibe betettek 4-5 spec opciót a Tomato-ból, aztán itt ki is merült a fejlesztés. Már pedig amíg nincs rá Tomato GUI, addig semmit se ér az egész, ez ügyben viszont semmit sem tudnak ígérni a fejlesztők.
De nekem nem sürgős, a netem ugyanaz az 1000/300-as DIGI mint 4-5 évvel ezelőtt, és kétlem, hogy ebben is bármi változás lenne a közeli jövőben, szóval jól el leszek még pár évet a Xiaomi-val és a Padavan-nal. Bár nemrégen kezdett már instabil lenni, hetente, tíz naponta spontán reboot-olt, de aztán rendeltem hozzá AliExpress-ről egy 12V 3A-s tápot, azóta, hogy azt megkapta, 72 napja szépen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő