Hirdetés
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Forgattam AC57U-ra új transmission 4-es buildet, az egyiket samba nélkül a másikat sambával, mindkettő a mérethatár alatt maradt, mindkét változat fenn van a tárhelyemen.
Közben gépcsere történt 4. gen-ről 12. gen-re, a padavan fordítás villámgyors, még úgy is hogy virtuális gépben fut az ubuntu. Toolchain lepörgött 10 perc alatt, maga a firmware fordítás is szinte pillanatok alatt megvan.
Router csere is volt Xiaomi Ax3200-ra(MT7622 - ARM), amire rákerült az openwrt, aktívan nem fogom használni a padavan-t, ezért nem lesznek olyan sűrűn frissítések. -
Szia!
Sajnos én tesztelni ugye csak a Mi-R3G fw-t tudom már, mert ahhoz van hardverem, de most, hogy írod, megnéztem jobban a fordítás eredményét, és tényleg valami furcsaság van. Nevezetesen, hogy a firmware nagyobb lett mint a megengedett maximális méret, csak azt nem értem, hogy miért nem jelzett hibát a fordítás végén, mert ilyenkor az lenne a normális, máskor is így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Asus Zenbook 13 laptop
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Router csere is volt Xiaomi Ax3200-ra(MT7622 - ARM), amire rákerült az openwrt, aktívan nem fogom használni a padavan-t, ezért nem lesznek olyan sűrűn frissítések.