Hirdetés
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attilav2
üzenetére
Megszokás kérdése, én pl. a nano-t nem szeretem, nagyon nem, ellenben jól elvagyok a vi editorral, viszont ha kényelmesen akarok "dolgozni", akkor egyértelműen az mc a nyerő. Nem is beszélve arról, hogy ritkán, de néha előfordul olyan, hogy valamit a torrent kliensből nem sikerül törölni, olyankor konzolon szoktam ezt megtenni. Mondjuk nekem a Xiaomi-n van telepítve "komplett" entware, szóval ott volt eddig is mc, akinek viszont nincs ilyen, annak jól jöhet ez is, ha bármi file-műveletet kell csinálni a routeren, és nincsenek hozzá kellő Linux konzolos alapismeretei. Meg ugye ez tud egyéb dolgokat is, pl. ftp csatlakozást létrehozni, de a másik routerhez is tudtam vele csatlakozni, és annak a filerendszerét is tudom böngészni az AC57U-n futó mc-vel, szóval azért ez nem egy notepad klón, mint a nano, attól több.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest