- Vezetékes FEJhallgatók
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Hobby elektronika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Videós, mozgóképes topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Smite
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kb. 1 hete beszálltam én is egy RT-AC57U-val. A gyári fw-rel kezdett hasznàlhatatlan lenni. Rendszeresen eldobálta a 2,4GHz-es wifit, és úgy megfagyott, hogy nem tudtam elérni a webui-t.
Padavannal egyelőre betonstabil a vas, és a webui is sokkal pörgősebben reagàl. Úgyhogy szeretném elsősorban neked megköszönni a munkád, mivel a Te verziódat tettem fel, de a többieknek is köszi!
A telepítésnél volt egy kis malőröm. Egy 10 percig gondolkoztam, hogy mi lehet a gond.
Aztán rájöttem, hogy le kéne tiltani a Virtualbox hálókártyáját, mert nem találta a routert a restoration tool.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán rájöttem, hogy le kéne tiltani a Virtualbox hálókártyáját, mert nem találta a routert a restoration tool.