Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vtmk
tag
Na most komolyan. Szerinted ez a sok össze vissza ollózgatott leírásokból ki fog érteni valamit?
Nem volna egyszerűbb összeszedve leírni?Pl:
Felrakom a wmware-t (12 pro)
Utána leszedsz egy ubuntut és berakod az isot a wamware-ba feldobja
Terminál leszeded és futtatod a prometheust.
stb.stb.
Mert nem hinném,hogy valaki akkora frankó gyerek lenne,hogy megcsinálná a magyar trx-et. És megosztaná.
A másik nekem elég gyenge gépem van itthon és lassan fog menni. Arról nem beszélve nincs leírva sehol speciel hogy a trx file-t raköom be vagy a routerből szed ki mindent és azt varriálod és utána hozod létre at trx file-t. Nem semmi sem derül ki részemről.Tehát itt a prometheus használatád és csak azért kérdem én hogy a nyelvet az EN.dict-et hol tudom átírni vagy miként mikor ..
És utána mi a teendő.
Mondjuk a dark vendor témára szerintem át fogom rakni. De azt már látom hogy kell.DE pl a Build toolchain (3) A fordítási környezet felépítése.
Nekem 30 percig ment és még nem ért véget...
Ezért szerintem nem ártana kivesézni mit mikor lehet csinálni vagy kell csinálni. Mert én még nem csináltam ilyet és szeretném megtanulni. Azért kérdezek sokat. Hiába olvasok utána ninc silyen részletesen leírva..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest