-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Intruder2k5 #3625 üzenetére
Kipróbáltam működik az entware integráció, sikerült olyan összeálítást csinálnom hogy még az alap skin belefért(grey2, lite skin packkal), fstrim-mel, nano-val. Viszont kicsit nyögve nyelős a dolog az openwrt-hez(annak webes image builderéhez) képest. Ha beintegrálom az entware-t akkor az az alá feltett programok nem indíthatóak alapból, hanem előtte futtatni kell a /usr/bin/entware_start.sh -t. Csak ezután futott az fstrim és a nano. Ha valamilyen appot beintegrálok az openwrt webes image builderével, az fw telepítés után egyből futtatható. A wrt helytakarékosabb, mert az alap összeállításon felül be tudtam préselni az fw-be a kmod-storage-uas-t, kmod-fs-ext4-t, mc-t, nano-t, fstrim-et, nfs-kernel-server-t, transmission-daemon-t, transmission-web -et, luci-t, és még mindig bőven a 16mb-os limit alatt voltam, sőt még maradt 4-5mb helyem az /overlay partíción. Bár tény hogy átlagos otthoni használatra a padavan jobban bejön, a wrt olyan 'ágyúval verébre' érzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest