Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Életem első packetás rendelése rémálom a javából.
Most már csak nevetni tudok rajta, de soha többet.
Rendelgetős arc vagyok: Aliexpress, német Amazon, Alza, külföldi és magyar webshopok, IKEA, JYSK stb. Az utóbbi években hozott csomagot a DHL, a DPD, Posta, ExpressOne, GLS, SameDay, Alza, (ritkán) Foxpost. Láttam már fűben nyuszit, meg török börtönt, de a Packetára nem voltam felkészülve..
Csütörtökön jött az email, hogy az eladó jelezte , hogy van csomagja számomra. Ez volt az első és utolsó email amit kaptam tőlük (mármint a Packetatól).
A tracker szerint aznap felvették a csomagot, másnap az Ezred utcában kötött ki, ma reggel elindultak vele fél 8kor és 10 körül már a boxban volt. Ha nem nézem az oldalon a nyomkövetést, akkor semmit sem tudnék a csomagomról. Fura.
Ugye nem kaptam pinkódot, így nem tudok hozzáférni a csomagomhoz (se email, se sms). Na jó, akkor töltsük le az alkalmazást. Nos az alkalmazásba nem lehet regisztrálni, mert nem jön meg az ellenőrző sms kód: 3 készülék, két különböző sim, de nem jön meg. Kiderült, hogy már napok vagy hetek óta nem működik az app regisztráció a Play Store-os kommentek szerint. Na fasza. Felhívom az üfszt, Petra persze nem tud segíteni semmiben és ügyintézőt se tud kapcsolni, mert csak hétköznap vannak.Nem tudom átvenni a csomagomat, amit hétfőn már vinnének vissza (legalább 1 nappal meg tudtam hosszabbítani) és persze előre kifizettem az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Fotók, videók mobillal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most már csak nevetni tudok rajta, de soha többet.