- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Autós kamerák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- BenQ XL2411 + RX 580: Keresem a megfelelő kábelt a 144Hz-hez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Életem első packetás rendelése rémálom a javából.
Most már csak nevetni tudok rajta, de soha többet.
Rendelgetős arc vagyok: Aliexpress, német Amazon, Alza, külföldi és magyar webshopok, IKEA, JYSK stb. Az utóbbi években hozott csomagot a DHL, a DPD, Posta, ExpressOne, GLS, SameDay, Alza, (ritkán) Foxpost. Láttam már fűben nyuszit, meg török börtönt, de a Packetára nem voltam felkészülve..
Csütörtökön jött az email, hogy az eladó jelezte , hogy van csomagja számomra. Ez volt az első és utolsó email amit kaptam tőlük (mármint a Packetatól).
A tracker szerint aznap felvették a csomagot, másnap az Ezred utcában kötött ki, ma reggel elindultak vele fél 8kor és 10 körül már a boxban volt. Ha nem nézem az oldalon a nyomkövetést, akkor semmit sem tudnék a csomagomról. Fura.
Ugye nem kaptam pinkódot, így nem tudok hozzáférni a csomagomhoz (se email, se sms). Na jó, akkor töltsük le az alkalmazást. Nos az alkalmazásba nem lehet regisztrálni, mert nem jön meg az ellenőrző sms kód: 3 készülék, két különböző sim, de nem jön meg. Kiderült, hogy már napok vagy hetek óta nem működik az app regisztráció a Play Store-os kommentek szerint. Na fasza. Felhívom az üfszt, Petra persze nem tud segíteni semmiben és ügyintézőt se tud kapcsolni, mert csak hétköznap vannak.Nem tudom átvenni a csomagomat, amit hétfőn már vinnének vissza (legalább 1 nappal meg tudtam hosszabbítani) és persze előre kifizettem az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- Fotók, videók mobillal
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xbox Series X|S
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most már csak nevetni tudok rajta, de soha többet.