- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Szerintem lehet vmi elírás benne, mert ez a gép ennyiért irreálisan olcsó, nem létezik hogy i3 + 540m ennyiért...
Egyébként nekem is Packardom van (adataimnál megnézhető a típus), kb három hete. Eddig nagyon jó tapasztalataim vannak vele, i5 2410m, 4gb, 6650m, 750gb, 17", a külseje sem rossz, elég masszív, nem recsegős műanyag, vékony, szép a képernyője, csak jót tudok egyelőre mondani. Játékok is szépen mennek, az egy év gari sovány, de én egy év múlva úgy is lecserélem, nem várom meg, míg nem ér majd semmit. Sok rosszat mindenről lehet olvasni, általában jót azért nem mert ami jól működik arról minek írjon valaki? Nincs kékhalál, fagyás, de még belassulás se volt. Az LG led tv-m megvétele után találtam egy topikot ahová azok jártak dühöngeni, akiknek 1-2 hónap alatt elromlott ugyanaz a típus. Be is paráztam hogy majd elromlik az enyém is. Ennek másfél éve, azóta se volt semmi baja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest