- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandaboy
tag
válasz
Pandaboy #1297 üzenetére
Ma feltelepítettem a Win7-et. És működik!!!
Végre felment a VGA Driver, natív felbontáson 1366x768-on szuperál.
1,6 GB-os maszekolt 32 Bites Win7-et tettem rá fel, 13,6 GB-ot foglal el a winyóról a főbb driverekkel együtt.Kipróbáltam a Crysist is. Medium grafikán szuperul elfut. Még full High-on is lehet játszani vele, de azért érezhető az enyhe lassulás, bár akadásnak nem mondanám. De Mediumon is nagyon szép. 4 évet vártam mire lett egy újabb gép, amin végig tolhatom.
-
zyben
tag
Szia!
Szerintem alaplap hiba. Nekem van a Packard bell lapóm mellett egy hp NX5000 laptopom. Ugyanazt csinálja mit a te géped. Az enyémnél úgy lehet bekapcsolni, ha bekapcsoláskor nyomom az alját, ezzel feszítve a házat. Ha már megy nincs vele semmi gond. Kb 1,5 éve volt benne alaplapcsere. Ugyanez volt a gond. A cserére megszűnt a hiba. De sajna 1 hónapja megint ez van. Szóval valami nem érintkezik rendesen. Próbáld meg, hogy nyomod az alját bekapcsolásnál. De szerintem csak alaplapcsere oldja meg a problémád. -
xstyle
tag
közben kaptam még két tippet, az egyik az, hogy ez szoftveres gond (tehát vagy a win a hibás, amit kizártnak tartok, vagy a chipset driver kavar be, most azt kutatom, de ilyen driver nincs a packard bell oldalán, csak bios, lan, vga, meg wifidriver),
SW (se driver, se win) gond nem lehet, ha a laptop kikapcsolt állapot utáni normál indításakor is jelentkezik vagyis ha a windows logo előtt megáll.
a másik pedig, hogy a tápáramkör okozza, most ezeket megnézem, aztán ha semmi,
Nagyrészt nem így szokott az jelentkezni,de mondjuk, ha van kéznél egy másik tápegység az megpróbálható.ha javítási költség merül fel, mit ajánlotok, javíttassam meg 50-60k-ért, vagy inkább ruházzak be eg újra?
50-60k-ért nekem fájna megjavíttatni és utána lenne egy használt laptopom...,de kinek mi éri meg
-
Pandaboy
tag
válasz
Bangesz #1288 üzenetére
Ma ráteszem a Win7-et. De csak a normális felbontás miatt. Nem játékra lesz használva, csak netezésre, filmezésre, a nővéremé.
Én is erre gondoltam, hogy a DX 9-es XP-re nem megy rá a DX 11-es Vga driver. Viszont mégis vannak akiknél XP-n gond nélkül jó a vga.
Ha sikerült, a Crysist kipróbálom hogyan fut el azon a gépen. Bár szerintem a 6470-en mediumon se fog tökéletesen futni. -
v150r
csendes tag
külső monitort meg fogom nézni, memtestnek nincs értelme szerintem, de ráengedem, még egy ubuntu live boot jutott eszembe, de ahhoz is restart kell, s megint szórakozni vele, hogy egyáltalán bootoljon... áááá :/
hdsentinel lefutott már, ott semmi.
közben kaptam még két tippet, az egyik az, hogy ez szoftveres gond (tehát vagy a win a hibás, amit kizártnak tartok, vagy a chipset driver kavar be, most azt kutatom, de ilyen driver nincs a packard bell oldalán, csak bios, lan, vga, meg wifidriver), a másik pedig, hogy a tápáramkör okozza, most ezeket megnézem, aztán ha semmi, akkor elviszem a displayhez ingyenes bevizsgálásra, aztán meglátjuk.
ha javítási költség merül fel, mit ajánlotok, javíttassam meg 50-60k-ért, vagy inkább ruházzak be egy újra? -
xstyle
tag
Tölts le egy Hiren boot cd-t és teszteld le azokat az alkatrészeket, amiket letudsz (memóriát)
Kösd rá monitorra tedd sleepbe és nézd meg, hogy bárhol is visszajön-e a kép.HDSentinellel nézd meg a vinyót, ha ezek jók, akkor alaplapos (amennyiben külső megjelenítőn se lesz képe)
-
v150r
csendes tag
Sziasztok,
az azonnali kérdések órájába már ment egy üzi hétfőn, amitől (sajnos) nem lettem okosabb, de egyszerűen már szétvet az ideg, mert nem értem, hogy mi okozza a problémát. Ma felvettem a kapcsolatot a márkaszervizzel, látatlanban ők se tudtak segíteni, de azért "feleslegesen" nem szeretnék húzós óradíjakat kifizetni, hogy az jöjjön ki mondjuk, hogy rossz a lap, mert akkor már inkább veszek egy újat, addig meg elvegetálok. Szóval bemásolnám ide azt, amit írtam nekik is, mert abban minden kipróbált dolog részletesen le van írva, néhol talán még túl jól körül is írtam, de érthető lesz mindenképpen, segítsetek, mert tényleg az őrület határán vagyok, majd érthető lesz, ha elolvassátok az alábbiakat:
Két nappal ezelőtt felnyitottam a laptopot, s a rendszer nem jött vissza sleep módból. Ekkor néhány ki- és bekapcsolás után bebootolt a rendszer, nyugodtan tudtam használni, azonban amikor megint lecsuktam, ugyanezt el kellett játszanom megint. A hiba egészen pontosan úgy jelentkezik, hogy akár hálózatról, akár akkuról kapcsolom be, a bekapcsolás után kap áramot a gép, az oldali ventilátor felpörög és tolja ki a levegőt, de se a HDD ledek, se a bios post screenje nem jelenik meg. Ha viszont normálisan bebootol, akkor van hdd-led, post screen is, és ha már a post screen megjelenik, akkor minden esetben bebootol a rendszer hiba nélkül.
A hiba akkor is jelentkezik, ha hibernálom, vagy kikapcsolom a gépet, tehát nem a sleep-ből történő visszajövés jelenti a problémát, hanem valami egészen más. Bios-t frissítettem, a verziószáma (2.12) megegyezik a letöltött friss bios verziójával, tehát a flashelés rendben lezajlott, s ha a post screen megjelenik, akkor bele is tudok lépni, illetve a gép is rendben működik, tehát a bios nem szenvedett kárt a processben. A biosban egyébként négy beállítási lehetőségem van, az óra, a dátum, a bootsorrend és az ahci-mód beállítása, ami be van kapcsolva, mivel a rendszer eredetileg is úgy lett feltelepítve.
A következő lépésem az volt a hibakeresésben, hogy lehúztam hálózatról a gépet, ha éppen felállt a rendszer, hogy megbizonyosodjak róla, hogy nincs-e baj az akkus tápellátással és vice versa. A noti hálózatról és akkuról is ugyanezt a hibát produkálja, s szemmel láthatóan teljesen "random" időközönként hajlandó csak elindulni. Az akksi egyébként terhelés alatt (wifi, egyebek) simán bír 1,5-2 órát, terhelés nélkül 3-at is akár, ami ugyan messze van a kezdeti 4 órás működéstől, de azt hiszem, hogy ez normális, ezáltal nincs arról szó, hogy mondjuk 10 vagy 20 percet bírna az akkumulátor és emiatt okoz ilyen hibákat. S az is biztos, hogy ha az akkumulátor benne van a gépben és hálózatról működtetem, akkor tölti azt, tehát itt nem lehet probléma.
Ezután megpróbáltam hard resetelni a gépet, mivel a netes fórumokon azt olvastam, hogy ez sokaknak megoldást jelentett. Lehúztam a gépet a hálózatról, kivettem az akksit, és 1 percig nyomva tartva a bekapcsológombot, hagytam, hogy a belső elemtől függjön a működés (már persze ami a bios vezérlését és adattárolását illeti). Ez a folyamat nem oldotta meg a problémát, pedig többször is megcsináltam, sőt, a mai éjjel teljesen csak az elem táplálta, kiszedtem belőle az akkumulátort.Egyedül cserés-tesztet nem végeztem, mivel nincs itthon kallódó notebook-memória, s egyéb alkatrészek, tehát nem tudom letesztelni sehogyan sem, hogy más slotban, vagy egy memóriával mit művel.
Ha feláll a rendszer, akkor bármit működhetek rajta, stressz-teszteltem (sok memóriát, processzort igénylő és használó programok futottak), a hdd partíciói között másolgattam, hdd sentinel lefutott, s sehol nem tapasztaltam semmi hibát.Magyarán véleményem szerint minden lehetséges hibaforrást kizártam, s mégsem működik megbízhatóan a notebook, egyedül arra tudok gondolni, hogy az alaplappal nem stimmel valami, viszont nem értem, hogy akkor amikor ténylegesen kihasználom a hardvereket, akkor miért nem jelez semmiféle hibát.
Típus: Packard Bell EasyNote TM81-SB-122HG (Athlon II X2 P320, Mobility Radeon HD 5470-512MB, 3GB DDR 3 RAM)
Tehát akkor összefoglalva: Ha a gépet lecsukom (és ezzel alapértelmezetten sleep módba kerül) vagy hibernálom, vagy kikapcsolom és újraindítom, akkor 10-20 esetből egyszer jelenik meg csak a post screen és bootol be a rendszer, egyébként pedig felpörög a venti és csak a gomb körüli és a gép elején lévő led jelzi azt, hogy bekapcsolt a gép, a képernyőn semmit sem látok, s nem indul el a rendszer betöltése, tehát a hdd-ledek sem dolgoznak, ilyenkor csak a bekapcsológomb hosszú lenyomásával tudom csak kikapcsolni a notebookot.
-
daniel20
tag
válasz
Gutenberger #1291 üzenetére
Ha windows 7-ed van akkor lent az óra mellett az internet ikonra nyomsz egy jobb klikket "Hálózati és megosztási központ megnyitása" bal oldali sávban "Adapterbeállítások módosítása" itt a Vezeték nélküli hálózati kapcsolat (nálam ezt írja) azon jobb klikk és Engedélyezés/ vagy Tiltás helyzete adja.
-
Gutenberger
tag
-
Bangesz
csendes tag
válasz
Gutenberger #1289 üzenetére
Nyomsz egy Fn+F2 billentyű kombinációt és elvileg akkor kikapcsolja a Wi-Fi-t. Ha restart után így is bekapcsolna, akkor tiltod az eszközkezelőben, amikor pedig használni szeretnéd, akkor engedélyezed.
-
Gutenberger
tag
Sziasztok!
Van egy Easynote tm85 JO-543HG gépem. A kérdésem az lenne, hogy hol tudom azt beállítani, hogy a WIFI ne induljon magától bekapcsoláskor. Előre is köszönöm a választ!
-
Bangesz
csendes tag
válasz
Pandaboy #1284 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy miért akarsz erre a notira XP-t erőszakolni. Egy DirectX 9c környezetű oprendszerre akarsz ráeröltetni egy DirectX 10 vagy 11-es videó vezérlőt? A játékaid nem fognak jobban menni, akkor sem ha netán sikerülne is feltelepítened a drivert...nem értem a logikádat...
Telepíts nyugodtan Win7-et és minden gondod megoldódik.
Viszont, ha kötöd az ebet a karóhoz, te tudod...
-
macipofi
csendes tag
Hali!
Feltelepítés után ujraindul kiírja hogy minden oké ez és ez a windows települt minden ok.
Ezek után megint ujraindul tölti be amit kell,aztán bedobja középre hogy leállítás és kikapcsol, de ujra is indul, középen Packard bell logó alul F2 setup ennyi jön be aztán megint ujraindul és mindig eddig jut el.Nem tudom mi lehet nem láttam még ilyet.
-
xstyle
tag
Általában annyi az egész, hogy a bill 3 részből áll
- gomb felület, amit megnyomsz
- 2db X szerűen elhelyezett múanyag darab.általában ezt a 2 X szerűen elhelyezett műanyagdarabot illeszted először a billentyűzethez majd utána a billentyűt magát ráhelyezed az X tetejére pozícionálva a megfelelő csapokat a megfelelő nutba majd határozott mozdulattal merőlegesen lenyomod és bepattan a helyére.
Nekem ez így szokott működni.
-
macipofi
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Packardbell Easynote Ts F4211 hHR 454HG tip. gépet.
Olyan gondom lenne ,hogy win 7 telepítése után ahogy befejeződik a telepítés ujraindul állandóan.
Tud valaki segíteni?
Köszönöm
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősnek van egy PB TK81 laptopja, és valahogy sikerült az egyik billentyűt kiszednie /meglazult, aztán állítólag levette/. Kérdés, tudja vki hogy lehet visszatenni? -
wdtwrd
tag
válasz
birozoli7800 #1276 üzenetére
Nem látsz egyetlen wifi hálózatot a környéken (driver nincs fent/ki van kapcsolva a vevő)
vagy vannak látható hálózatok csak nem akar kapcsolódni (driver frissítés kellhet)?Ha driver kell az a mellékelt cd-n, vagy itt van: Easynote TK81-et válaszd
Wifi-ből Atheros, Broadcom vagy Realtek chip-es van.
Van itt egy PackardBell-es program ami kiírja milyen pld a wifi, vagyis melyik chip-hez való driver kellhet: HardverGyártóFelismerőHardveres kapcsoló szerintem nincs.
Szoftveresen az FN+F2 billentyűkombinációval lehet ki-bekapcsolni. -
Pandaboy
tag
Köszi, kipróbálom a Vga drivert és leírom, hogy sikerült-e.
Azt írta a Catalyst driver beállításához kell a NET Framework, de azzal sem működik.Most olvastam, többen írtátok csak a bal hangszóró van beépítve? Tehát mégis igaz?
Ezt észre vettem én is. A jobb hangszóró része ki sincs lukasztva és nem szól.
2012-ben itt tartunk, hogy 1 hangszóró van egy 100 ezres Laptopba? 100 ft-os hangszórót kispórolnak? Ez elég gáz. -
birozoli7800
senior tag
Üdv all!
Adott egy Packard Bell F4081-SB-232HG típusu notebook. Most telepítettem rá a win 7-et de sajnos a wifi nem működik. Esetleg valaki tud nekem hozzá drivert adni? Esetleg van valami mechanikus bekapcsolási módja?
-
_Balou_
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy jövőbeni RAM bővítésen. Van valami tanácsotok ezt illetően? (Packard Bell TM85, jelenleg 4GB DDR3 1066-os van benne). PC-s múltamból kiindulva én ezt néztem ki, nem tudom, hogy mennyire lenne jó választás: [link]
Köszi a válaszokat előre is!
-
selenge
tag
üdv! PACKARD BELL TK F 4085-GN-350HG gépről tudna nekem valaki mondani jót rosszat, meg úgy általában a pb-ről? nekem úgy rémlik mintha fusinál is rosszabb híre lenne...
-
Gigabyga
aktív tag
Hát sziasztok ismét itt..
Hétfőn ismét szervizbe vezet barátnőm laptopja ismét kék halálokkal boldogít minket laptop megvásárlása óta 2hónapot SE! használtuk egyfolytában és azóta lassan fél éves és servizben van minden második héten...Volt 1x memóval szervizben,1x alaplap csere volt ráírva a szerviz lapra most nem tom mi lesz kicserélve rajta bekapcsoló gomb?!BC Code-ok 1000008e,24,50,18 és a több.. mindig más..de most már a kékhalál kb.egy 640x480 kis kockában jelenik meg a képernyőn nem teljes FullSCR módban..3x-ra megy 2hetes kirándulásra..
Én már arra hajazok hogy nem csinálnak a lapossal a szervizben semmit az ég adta világon..
Ez egy elbaszott lapos:PB Easynote TK-11BZ Ha ezt tudom h így járunk összerakok egy asztalit..
Valaki tud a hibára valamit mondani?
-
B0gyee
tag
Sziasztok!
Adott egy Packard Bell EasynoteTS TSX-66HR-461HG noti.
Az gyári windows újra lett telepítve, minden szépen fel is ment rá viszont az nvidia vga sehogy sem akar.Hivatalos oldalon csak egy 26mb-os nvidia physx drivert találtam, azt feltelepítem de ugyanúgy a HD Graphics mellett csak szabványos vga grafikus adapternek jelöli az eszközkezelő.
Tapasztaltatok már hasonlót?
-
samu601
csendes tag
4 gb ddr3, AMD ATHLON II P360,500 GB HDD, AMD Radeon HD 6470-512 MB VRAM, Win7 64 bites.
-
samu601
csendes tag
Sziasztok! Van valaki, akinél az EasyNote TK -nál(4081) szól mind a két hangszóró. Két hete kínlódok, nem sikerül sehogy. Ez a mániájuk. Felrakják a Linux ...valami Linpust, és sok gond van utána a hardverrel, vagy spórolásból 10 évet visszaléptek. Azért is dühös vagyok mert azért adtam el az Accer 5710Z-t, és hülye fejjel beleugrottam ugyanennek a gyártónak ebbe a gépjébe. Bánom már, de késő. Talán meggondolandó ennyi hiányossággal megvenni ezt. 10.20 ezerrel többért olyan gépet kaphatunk, amivel nem tudunk eltelni. A francba!
-
wdtwrd
tag
válasz
Pandaboy #1253 üzenetére
Az ATI oldalán - ha jól tudom - CSAK asztali gépekhez való driverek vannak! A laptopokhoz való driver résznél átirányít a laptopgyártók oldalára. (ATI)
Először próbáld meg ezt:Lenovo driver for 6470M - WinXP
Ha más nincs, akkor ezt ajánlom: MobilModderTool (HD4xxx-ig biztosan támogatott, bár nem mindig működik, de egy próbát megér - a program az asztali drivert módosítja, hogy telepíthető legyen laptopokra is)
Remélem sikerül!
ui: a NET Framework inkább a Catalyst vagy egyéb beállítófelület működéséhez szükséges, maga a kártya driver-e nem igényli.
-
wdtwrd
tag
Megoldható. (pld Ghost-al.)
Azt hogy érted, hogy külön particióról raknád rá? (Egy recovery particióra gondolsz?)Az Acer és így a Packard Bell is egy módosított MBR-t használ, ami Alt+F10-re indítja a rendszervisszaállítási folyamatot. (azért még választani kell, nem egyből...)
-
daniel20
tag
Sajnos nem ... tényleg minden csavart - amit látok
- kiszedtem de valahol valami még tartja
Annyit tudtam csak hogy a szellőző nyílásokon befújtam kompresszorral alacsony nyomással
halkabb működést sikerült csak elérni ... a hőfokok nem nagyon változtak, de lehet újra kéne pasztázni majd valamikor beviszem egy szervízbe -
ujtzjani
tag
Köszönöm a segítséget, de a BIOS beállítást természetesen néztem maga a sima Boot menü bejön a rejtett particióról való telepítés menüje nem. Valószínű valahogyan sikerült nekem is tönkre tennem azt a részt.
Csak gondoltam hátha rendbe lehetne ezt hozni....
Másik kérdés ami felmerűlt bennem ha esetleg a Boot lemezeim tönkre mennek, honnan tudnám megszerezni az eredeti oprendszerét a gépnek? -
gabee919
csendes tag
válasz
Magistrate #1201 üzenetére
Oké, kipróbálom, és majd jelentkezem mi a fejlemény
-
daniel20
tag
válasz
gabee919 #1252 üzenetére
Enyémnek is ez a baja de csak Battlefield 3nál. Eléri a CPU a 100% os kihasználtságot, túlmelegszik és a rendszer így védi. Ezt tudod kiküszöbölni vagy késlelteni, hogy: jobb sarokban az akksi ikonra kattintasz, "További energiagazdálkodási beállítások"
Azon belül kiválasztod a kiegyensúlyozottat, és mellette hogy "Séma beállításainak módosítása" lent "Speciális energia beállítások módosítása" Ezen belül megkeresed a "Processzor energiagazdálkodását" plusz jelet megnyomod, azaz kibontod, és "Maximális processzorteljesítményt" is és itt a hálózatról való működésnél beállítod olyan 80% körülre ... nekem ezen megy amikor BF3azom, és a probléma megszűnt. Remélem segítettem. -
Bangesz
csendes tag
válasz
Pandaboy #1253 üzenetére
Üdv!
Ez a noti, hivatalosan már Vista és Win7 operációs rendszerekre van tervezve. XP-t felejtsd el! Ha XP-t szeretnél használni, akkor azt egy régebbi típusú notin tedd! Bár ez esetben is használhatod, csak nem érdemes, mert az XP nem fogja tudni kihasználni a noti hardvereit...
-
Pandaboy
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, ha nektek is ilyen Laptop van.
Ahogy írta Police72 2012-01-25 22:36:18 - Ugyanilyen van nekünk is.EasyNote F4081-SB-233HG gép, másik nevén Easy Note TK81. Típusa: AMD Athlon II P360, 3Gb ram, 500Gb HDD, AMD Radeon HD 6470M.
A lényeg, nem megy fel rá az ATI VGA Driver. Windows XP 32 Bit op. rendszer van fent, ezzel sehogy se sikerült. A felbontást 1024x768-nál nem engedi nagyobbra tenni.
A Driver telepítés hibakódjára azt dobta ki a Google, tegyem fel Microsoft NET Framework-ot, feltettem de utána se lett jó.
Kérdésem Win XP-re fel lehet tenni rá az Ati Drivert?
Olyat is olvastam több helyen, hogy ez a Laptop csak Win 7, 64 Bit-el képes működni rendesen.
De akkor miért van fent az AMD Radeon honlapján a Win XP 32 Bit Driver?? -
gabee919
csendes tag
Helló! Egy kis segítséget szeretnék én is kérni. Easynote Tk85 GN 452Hg tipus van nekem. Olyat csinál például játékoknál, hogy 1 darabig jól működik (nem szaggat) bármilyen játékbeállításnál (olyankor tényleg azt hiszem hogy tudja azt produkálni amit elvárok tőle ilyen hardverkonfiguráció mellett intel pentium p6100,geforce gt540m 1gb,500 gb hdd,4gb ddr3 bla bla bla),de kis idő múlva annyira elkezd szaggatni mintha nem is ugyanez a gép lenne hanem valami ősrégi sokkal gyengébb. Fél éves a gép,gyárilag Win 7 home premium 64bit volt rajta,de tegnap telepítettem fel a saját win 7 prof.-omat 32 bites,de sajna ugyanazt csinálja. elvileg minden driver a legújabb rajta (driver genius szerint). Mi lehet a hiba? Előre is köszi!
-
zeldix
csendes tag
válasz
ujtzjani #1250 üzenetére
Hello!
A biost nézegetted már? ott be lehet kapcsolni egy boot menüt és ha jól tudom, akk alt+f12-vel ki tudod választani, h honnan bootoljon. Én múlt héten raktam újra a rendszert egy ugyanolyan laptopon, csak sajnos én régen elrontottam valahogy azt a rejtett partíciót és én simán lemezről raktam fel, de én azt a boot menüt használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest