Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- E-book olvasók
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD FX
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Fuchs
tag
Akkor zárható a topic
-
rhonin
senior tag
Helló.
Nekem ilyen alaplapom volt de sajnos tönkrement és lecseréltem egy p5ld2-esre. nekem pont sima volt. memóriában 2x512 mb samsung 533-as memóriát használtam. szerintem egész korrekt lap nekem bejött csak sajnos tönkrement.
ennyi pénzért meg főleg megéri szerintem. a memória nálam ment 667-en a proci meg 3750-en. ha valami kérdésed van még akkor megpróbálok segíteni ha tudok. -
Rover623
félisten
Félreértettél...

Felesleges a topic...a többi is elhalt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tanács: próbálj meg egy összevont P5GD2 (mindenféle változat) topicot csinálni...szép kerek nyitó hsz.-el (lapok tulajdonságai, változatok összehasonlítása, linkek a gyártó weboldalára, képek, tesztek, stb.) és akkor talán életbenmarad...
De így értelmetlen...ha vmi problémád/kérdésed van, menj az Azonnali kérdések topicba...
-
Fuchs
tag
Hát ezekből nem lettem sokkal okosabb. És nekem direkt a nem deluxosok kellenek.

-
Fuchs
tag
Jöjjön mind kinek ilyen lapja van és meg szeretné osztani örömét-bánatát mással

-
Fuchs
tag
Régi winyót nem látja az alaplap, nem müxik rendesen az alaplapi hangkártya...stb
-
Fuchs
tag
Ki milyen ramot használ, milyen erdménnyel, kompatibilitási problémák?
-
Fuchs
tag
Üdvözlök minden Asus P5GD2 alaplap tulajt. Szeretném kérni hogy írjátok le hogy milyen tapasztalataitok voltak , vannak az alaplappal és hogy milyen hibák jöttek elő. Főleg a memória kezelésre és a raid vezérlésre vagyok kíváncsi.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ennyi pénzért meg főleg megéri szerintem. a memória nálam ment 667-en a proci meg 3750-en. ha valami kérdésed van még akkor megpróbálok segíteni ha tudok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)