Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Fuchs
tag
Akkor zárható a topic
-
rhonin
senior tag
Helló.
Nekem ilyen alaplapom volt de sajnos tönkrement és lecseréltem egy p5ld2-esre. nekem pont sima volt. memóriában 2x512 mb samsung 533-as memóriát használtam. szerintem egész korrekt lap nekem bejött csak sajnos tönkrement.
ennyi pénzért meg főleg megéri szerintem. a memória nálam ment 667-en a proci meg 3750-en. ha valami kérdésed van még akkor megpróbálok segíteni ha tudok. -
Rover623
félisten
Félreértettél...

Felesleges a topic...a többi is elhalt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tanács: próbálj meg egy összevont P5GD2 (mindenféle változat) topicot csinálni...szép kerek nyitó hsz.-el (lapok tulajdonságai, változatok összehasonlítása, linkek a gyártó weboldalára, képek, tesztek, stb.) és akkor talán életbenmarad...
De így értelmetlen...ha vmi problémád/kérdésed van, menj az Azonnali kérdések topicba...
-
Fuchs
tag
Hát ezekből nem lettem sokkal okosabb. És nekem direkt a nem deluxosok kellenek.

-
Fuchs
tag
Jöjjön mind kinek ilyen lapja van és meg szeretné osztani örömét-bánatát mással

-
Fuchs
tag
Régi winyót nem látja az alaplap, nem müxik rendesen az alaplapi hangkártya...stb
-
Fuchs
tag
Ki milyen ramot használ, milyen erdménnyel, kompatibilitási problémák?
-
Fuchs
tag
Üdvözlök minden Asus P5GD2 alaplap tulajt. Szeretném kérni hogy írjátok le hogy milyen tapasztalataitok voltak , vannak az alaplappal és hogy milyen hibák jöttek elő. Főleg a memória kezelésre és a raid vezérlésre vagyok kíváncsi.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ennyi pénzért meg főleg megéri szerintem. a memória nálam ment 667-en a proci meg 3750-en. ha valami kérdésed van még akkor megpróbálok segíteni ha tudok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)